Váratlan tragédia! Öngyilkos lett a 29 éves színész
Egyelőre nem tudni, miért végzett magával Lee Thompson Young, a Született detektívek sztárja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Holtan találták Los Angeles-i házában a mindössze 29 éves amerikai hírességet, Lee Thompson Youngot, akit a magyar közönség leginkább a Született detektívek sorozatból ismerhet.

Az elsődleges vizsgálatok szerint a színész önkezével vetett véget az életének, lelőtte magát.

Nem tudni, miért tette

A 29 éves színész hétfőn nem jelent meg a Született detektívek című sorozat forgatásán, és a producer sem tudta sehogy utolérni.

Ezért felhívták a gondnokát, hogy próbáljon meg kapcsolatba lépni vele, ám ő már csak Young holttestét találta meg.

A rendőrség egyelőre csupán annyit hozott nyilvánosságra, hogy a híresség egy fegyverrel végzett magával, de azt nem tudják, miért. Halála előtt is jónak tűnt a kedélyállapota, nyoma sem volt annak, hogy Young ilyen szörnyűségre készülne.

- Lee több volt, mint egy kiváló fiatal színész, csodálatos és kedves lélek volt, aki igazán hiányozni fog. Azt kérjük, hogy tartsák tiszteletben a család és a barátok magánéletét ebben a nehéz időszakban - mondta menedzsere, Jonathan Baruch.

Több sorozatban is szerepelt

Young a The Famous Jett Jackson nevű Disney-show címszereplőjeként ért el áttörést, játszott a Friday Night Lights amerikai mozifilmben, szerepelt a Smallville-ben, a Flash Forwardban és a New York-i helyszínelőkben is.

Legismertebb szerepe a Született detektívek Barry Frost nyomozója volt, de feltűnt a Sugababes About a Girl című videójában, mert a lányok nagy rajongói voltak a Jett Jackson-filmnek.

Ezt is szeretjük