Most vallotta be! Férje hűtlensége miatt öngyilkos akart lenni az énekesnő
LeAnn Rimes az Entertainment Tonightnak nyílt meg őszíntén.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

LeAnn Rimes az Entertainment Tonight egyik esti adásához készített interjúban ismerte be, hogy nem olyan rég megfordult fejében az öngyilkosság gondolata.

LeAnn Rimes az Entertainment Tonightban
LeAnn Rimes és Eddie Cibrian
Az énekesnő első férjével, Dean Sheremettel
A színész első feleségével, Brandi Glanville-lel

Az énekesnő az őt ért kritikák miatt esett depresszióba, és mert úgy gondolta, férje megcsalja. Utóbbi talán nem alaptalanul fordult meg a fejében.

Betegesen féltékeny volt

A 30 éves country sztár 2012 augusztusában jelentkezett be a rehabra, mert életét annyira megkeserítette a sok szorongás és stressz, amit az Eddie Cibriannal folytatott kapcsolatából, majd házasságából adódott. 

A műsrovezetőnek a Nancy O'Dell az Entertainment Tonightban azt is beismerte, az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejében, mert belelovalta magát abba, hogy férje megcsalja.  Ez a beteges féltékenység teljesen kikészítette.

Félelmei talán nem voltak alaptalanok, azt pedig maga is tudhatja, milyen az, ha valaki megcsalja a másikat - igaz, a másik oldalról.

LeAnn Rimes és Eddie Cibrian 2009-ben jöttek össze, amikor Northern Lights című tévéfilmet forgatták. Ekkor még mindketten házasok voltak: az énekesnő Dean Sheremet háttértáncos felesége volt 2002 óta, míg a 39 éves színésznek 2001 óta Brandi Glanville volt a felesége, akivel két gyereket neveltek. Mason Edward 2003-ban, Jake Austin 2007-ben jött világra.

Mindkettejüket megcsalta?

A viszonyt eleinte mindketten tagadták, pedig leleplező fotók is készültek róluk. Végül 2009 nyarán mindkét fél beadta a válási papírokat.

2010 karácsonyán aztán el is jegyezték egymást, amit 2011. április 22-én követett az esküvő Kaliforniában. LeAnn Rimes azonban saját tapasztalataiból kiindulva időről-időre megkérdőjelezte férje hűségét.

A RadarOnline.com szerint volt is alapja a gyanakvásra. Egy 27 éves egykori pincérnő, Scheana Marie azt állította a lapnak, hogy a sorozatszínész mindkét feleségét csalta. Amikor a férfit hét évvel ezelőtt megismerte, nem tudta, hogy nős, csak az anyja hívta fel erre a figyelmét.

- Hat hónap után az anyám megkérdezte, hogy ez az Eddie, akivel járok, színész-e, és a vezetékneve Cibrian-e. Azt feleltem, igen, miért. Azt mondta, mert Eddie nős és a felesége éppen a második gyereküket várja. Ezt követően azonnal szakítottam vele - mesélte. 

Mikor aztán a színész elvált, állítólag ismét felbukkant Scheana Marie-nál.

- Felhívott, hogy igyunk meg valamit. Azt hittem, egyedülálló lett, ezért nagyon boldog voltam, hogy randizni kezdtünk. Nem sokkal a második nekifutás után azonban kiderült számomra a dolog LeAnnel. Úgy éreztem magam, mint egy idióta - mondta. 

Ezt is szeretjük