Bombázóvá fogyott az egykor hájas Laura White
Laura White az elmúlt hónapok során több mint tíz kilótól szabadult meg, ám saját bevallása szerint nem akar tovább fogyni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Laura White a Look magazin címlapján pózolt, amivel pillanatok alatt sikerült lenyűgöznie a közvéleményt. A 22 éves brit énekesnő ugyanis az elmúlt hónapok során több mint tíz kiló testsúlyfeleslegtől szabadult meg.


Nem csoda, hogy boldogan mutatta meg a világnak fogyókúrája pozitív végeredményét. Rá sem lehet ismerni a The X Factor című angol tehetségkutató műsor ötödik évadjában feltűnt hölgyre, aki akkoriban még meglehetősen kövér volt.

White elhízását azzal indokolta, hogy az X Factor-házban egyáltalán nem edzett, viszont kénye-kedve szerint falatozott, nem figyelve arra, hogy miből mennyit visz be a szervezetébe.

Utál futni

Ennek aztán meg is lett a kellemetlen következménye, ám Laura közel 13 kilótól szabadult meg az elmúlt időszakban, amire joggal büszke.

Ennek ellenére, mint elmondta, nem akar tovább fogyni, mivel már alkatánál fogva sem éppen filigrán.

Ami pedig a módszert illeti, White - mivel nem szeret futni - napi ötven percet edzett elliptikus crosstraineren, a Power Plate vibrációs gépen pedig hetente háromszor dolgoztatta meg testét.

- Igazán bosszantottak a személyi edzők, akik egyre azt sulykolták belém, hogy csak halat és zöldséget, no meg proteint fogyasszak. Ha le kelll mondanom kedvenc ételeimről, rám tör a depresszió és elegem lesz az egészből. Inkább számolom a kalóriákat és keményen edzek, mint hogy soha többé ne ehessek csokoládét – nyilatkozta White.

A feltörekvő sztár mellesleg bejutott a végső 12 versenyző közé, ám sokak megdöbbenésére váratlanul kiszavazták. Két héttel a búcsú előtt kiderült, hogy White az egyik producerrel, Mathew Firshttel járt, ami egyesek szerint szerepet játszhatott abban, hogy kiesett a versenyből, ő azonban ezt a mai napig nem tartja valószínűnek.

Zenei karrierje mindenesetre beindulóban van: a YouTube-ra szeptember elején került fel You Should Have Known című dalának videója, amit már 130 ezren néztek meg, kislemeze pedig november 2-án jelenik meg.

Ezt is szeretjük