Fotók! Szörnnyé plasztikáztatta magát LaToya Jackson
Úgy látszik, minden Jackson sztár megszállottan járkál a plasztikai sebészetre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elég csak ránézni LaToya Jackson arcára, hogy lássuk, a Jackson famíliában divat a rémszabászat. Nem elég, hogy Jackónak már az egészsége is veszélyben van az állandó műtétektől, ráadásul egyre rémisztőbben néz ki, most két évvel idősebb nővére is rákapott a plasztika ízére, és mindent elkövet, hogy bátyjához hasonlatossá váljon.

Az 51 éves sztár a napokban Münchenben járt promóciós körútján, ahol mindenkit megdöbbentett torz kinézetével. A vékony, túlontúl pisze orr, a lehetetlenül sima bőr és a furán kiálló pofacsont nemhogy fiatalossá nem teszi, de lassan emberivé sem az énekesnőt.

Családi viszály

Az eset annál is bizarabb, mivel éppen LaToya kritizálta nemrég öccsét, amiért az már-már felismerhetetlenné műttette magát.

Mindennek fejében kifejtette abbéli véleményét, miszerint apjuk erőszakosságára vezethető vissza, hogy a Jackson gyerekek felnőtt korukban minden tőlük telhetőt megtesznek, nehogy bármely testrészük is emlékeztessen a rettegett szülőre.

A képek láttán feltételezhető, valamikor a közelmúltban átértékelte magában a mondottakat, és ő is a rémszabászat plasztiksima útjára lépett.

Mindenesetre ez közel nem jelenti azt, hogy a két testvér végül megbékélt egymással, és lezárták magukban feszültséggel terhelt múltjukat.

Ismeretes, hogy az énekesnő 1993-ban egy Tel Aviv-i konferencián a nagyközönség előtt besározta Jackót, azzal vádolva, hogy gyerekeket molesztált. Akkor azt nyilatkozta, nem tud többé csendben hallgatni és eltűrni, amit öccse művel a „kicsi, ártatlan gyermekekkel”.

Bár az ezt követő tárgyaláson bátyját minden vád alól felmentették, karrierje zuhanórepülésbe kezdett, és ebben minden bizonnyal LaToyának is szerepe volt.

No, persze az ő népszerűsége sem szárnyalt az egekig, ezért nem csoda, ha a Startin’ Over című tervezett albumának kiadását egyre csak halogatja.

Ezt is szeretjük