Tragikus balesetet szenvedett otthonában! Elhunyt az egykori szexszimbólum
Larri Thomas otthonában, 81 évesen hunyt el.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Larri Thomas otthonában szenvedett tragikus balesetet, aminek következtében szinte azonnal elhunyt.

A 81 éves sztárt Hollywood egyik legszebb nőjeként tartották számon, halálával egy igazi szexszimbólummal lett szegényebb a világ.

Tragikus balesetet szenvedett

Az idős színésznőt otthonában érte a baj, ismerősei szerint már nehézkes volt a mozgása, így fordulhatott elő, hogy megbotlott, és az esés következtében életét vesztette. Az orvos szakértők szerint Larri Thomas a baleset után egy-két órával hunyt el.

Barátai és családja nagyon nehezen viselik a történteket, hiszen a színésznő életkora ellenére mindenkit váratlanul ért a tragédia. Elmondásuk szerint Larri Thomas igazi díva volt, aki ha akart, nagyon tudott szeretni.

A hollywoodi filmgyártásnak egy legendás alaktól kell búcsúznia, akit elsősorban nem színészi tehetségéért kedveltek, szerepeit inkább csodás külseje és tánctudása miatt kapta, melyekkel a közönséget is elvarázsolta.

Nem volt szégyellős

Leghíresebb alakítása a The Silencers című produkcióban volt - már a film elején megmutatta bájait.

A híres első jelenet ezreket vonzott a moziba, ugyanis a film a gyönyörű Larri Thomas pikáns sztriptízével kezdődött.

Ám az 1966-os nagysikerű vetkőzését rengeteg más szerep előzte meg olyan alkotásokban, mint például a Mary Poppins, A muzsika hangja vagy a Robin és a hét gengszter. Utolsó munkája A földi lányok csábítók című Jeff Goldblum-Jim Carrey vígjáték volt 1988-ban.

A színésznő nagy férfifaló hírében állt, imádta habzsolni az életet, barátai szerint mindig jó kedélyű és vidám volt. Kétszer ment férjhez, de gyermeke sohasem született.

Ezt is szeretjük