Ő volt a '90-es évek gyönyörű üdvöskéje! Most már ijesztő az arca a sok plasztikától

Lara Flynn Boyle borzalmasan szétszabatta az arcát.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 47 éves Lara Flynn Boyle húszéves volt, amikor eljátszotta Donna Hayward szerepét a Twin Peaks című sorozatban, ezt követően pedig a '90-es évek üdvöskéje lett, olyan filmekkel, mint A zöldfülű, a Promenád a gyönyörbe vagy a Wayne világa. Az elmúlt években viszont teljesen eltűnt, utoljára 2014-ben vállalt filmszerepet, ritkán jelenik meg eseményeken, és a magánéletéről sem beszél a riportereknek. 

Az egykor gyönyörű színésznő sohasem tagadta, hogy fél az öregedéstől, emiatt pedig többször feküdt kés alá: arca természetellenesen felpuffadt, többször felvarrták a ráncait, az orrát megműtötték, a száját és az arcát pedig feltöltötték.

Nem ő az egyedüli negyvenes sztár, akire szinte már rá sem ismerni. Mutatjuk a többieket.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük