Már nem tudták megmenteni! Legyőzte a rák az 55 éves énekest
Lage Fosheim hiába küzdött hősiesen, a gyilkos kór erősebbnek bizonyult a szervezeténél.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lage Fosheim norvég popsztár alulmaradt a gyilkos kórral szemben, pedig barátai szerint tiszteletre méltó módon küzdött.

A The Monroes nevű zenekar énekesének halála hatalmas veszteség a norvég zenei világ számára, gyászol az egész szakma.

Legyőzte a rák

Az énekes sztár még csak 55 éves volt, de szervezete mégsem volt elég erős ahhoz, hogy legyőzze a gyilkos kórt. A rákot egy éve diagnosztizálták nála az orvosok, akik nem kerteltek, rögtön megmondták Fosheimnek, hogy állapota súlyos, és nincs sok esélye a felépülésre.

Barátai elmondása szerint a zenész nagyon bátor volt, egy pillanatra sem omlott össze, elszántan küzdött a rák ellen, annak ellenére, hogy betegsége már nagyon előrehaladott volt, ő nem vesztette el a gyógyulásba vetett hitét.

A küzdeni akarás úgy látszik, ezúttal sajnos nem volt elég. Az orvosok már nem tudták megmenteni, halálával végleg a múlté lett a nagysikerű The Monroes.

Csak 55 éves volt

A sors fintora, hogy a The Monroes másik énekese, Eivind Rolles napra pontosan hét hónappal előbb hunyt el, mint Lage Fosheim.

Így a rajongók idejekorán vesztették el a szenzációs popduót, akik 1980-tól a könnyed műfaj királyai voltak Norvégiában.

Az együttes 1993-ig volt igazán aktív, de 2010-ben még kiadtak egy lemezt, és egy-két nagyobb fellépést is elvállaltak. Azonban az utóbbi időben sajnos a nagysikerű zenészek betegségük miatt már visszavonultan éltek, és a gyógyulásra koncentráltak.

Lage Fosheimt, aki csak 55 éves volt, a család, a barátok és a szakma együtt gyászolja, ám arról még nincs információ, hogy a temetést mikor és milyen körülmények között tartják, és a család egyelőre nem döntötte el, hogy a sajtót meghívja-e a szomorú eseményre.

Ezt is szeretjük