Lady GaGa meg akar halni! Azt is elárulta, hol és hogyan
Lady GaGa megszakította az előadást, hogy néhány mondatot szóljon közönségéhez.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lady GaGától megszokhattuk már, hogy kijelentései is legalább olyan extrémek, mint öltözékei, amelyekben a nyilvánosság előtt mutatkozik. A 24 éves amerikai énekesnő kétségkívül jól érti a showbiznisz működésének törvényeit, ugyanis hétről hétre meglepő ügyességgel röpíti nevét a címlapokra.

Az üstökösszerűen szárnyaló popdívának jelenleg is zajlik Monster’s Ball nevű világ körüli turnéja, mely a közelmúltban svédországi állomására érkezett. A lenyűgöző koncertről az egyik lelkes rajongó természetesen készített is egy amatőr videót, amit aztán feltöltött a Youtube-ra.

Nem érdekli a fáradtság

A lent látható részletben Lady GaGa Speechless című slágerét adja elő, amit kétszer szakít meg, hogy az extatikus állapotban lévő közönséghez beszéljen. Először meghatottságában azt mondja el nekik, hogy sokan közlik vele, talán túlságosan kimerült, de ő csak akkor érzi ezt, amikor bárokban lép fel, ahol senki sem énekli vele úgy a dalszöveget, mint itt a koncerten.

Aztán folytatja a fülbemászó dal előadását, majd a hatodik és hetedik perc felénél újra megszakítja az éneklést, hogy egy igazán megdöbbentő vallomást osszon meg a jelenlévőkkel, amelyben nemcsak az alkohol és a művészet, hanem bizony a saját halála is könyörtelenül szóba kerül.

A rajongói előtt akar meghalni

- Tudom, hogy igazán keményen dolgozom, egészen addig, amíg ki nem dőlök. Tisztában vagyok vele, hogy az alkohol megöl majd egy napon. De sokkal szívesebben halok meg a rajongóim előtt a színpadon, mintha mondjuk összeesnék egy vakáció során - osztotta meg vágyait a közönséggel Lady GaGa.

Annyi bizonyos, hogy az énekesnő valóban nem sajnálta az energiát és időt, hogy sikeressé váljon.

Aminek pedig meg is lett a kellemes következménye: a mai napig ugyanis közel 12 millió albumot és 40 millió kislemezt adott el világszerte.

Ezt is szeretjük