Videó! Lady GaGa az ájulás szélén támolygott a színpadon
Lady GaGa néhány napja Új-Zélandon lépett a színpadra, ám koncertje végén annyira elfáradt, hogy elterült a földön.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Azt hihetnénk, hogy a sztárok élete fenékig tejfel, ám a látszat csalóka. Hiszen míg Jessica Simpson vagy Paris Hilton kétségkívül nem szakad bele a megerőltető munkába, addig akadnak olyan énekesnők is, akik időt és energiát nem kímélve, keményen megdolgoznak a pénzükért.

Lady GaGa is közéjük tartozik, annak ellenére, hogy extravagáns stílusa jelentősen megosztja a közvéleményt. Ahhoz kétség sem fér, hogy a 23 éves amerikai énekesnő az utóbbi évek egyik üstökösszerűen feltűnt dívája, aki a parókák és maskarák ellenére komolyan veszi a munkát.

Bejárja szinte az egész világot

Az ifjú popsztár tavaly ősszel indult egy világkörüli turnéra, hogy második, The Fame Monster című lemezét népszerűsítse. A Monster Ball elnevezésű koncertsorozat keretén belül az énekesnő március 13-án az új-zélandi Auckland városában lépett a színpadra.

A különleges show-val sikerült pillanatok alatt lenyűgöznie rajongóit, nem úgy, mint Whitney Houstonnak, akit néhány héttel ezelőtt alaposan cserbenhagyott a hangja az I Will Always Love You előadása közben. Ám hiába az elszántság és a lelkiismeretesség, Lady GaGa sem rendelkezik természetfeletti képességekkel.

Alig állt a lábán

Ezért aztán nem is olyan meglepő, hogy a Just Dance és a Poker Face Grammy-díjas előadójának az összes ereje elfogyott az aucklandi koncert végére, amikor a záró dal, a Bad Romance került sorra.

Az előadásról készült amatőr videón jól látszik, hogy Lady GaGa majdnem elájult éneklés közben. Először gigantikus sisakjától szabadult meg, majd ahogyan vészesen fogyott az energiája, először csak leült, végül pedig elfeküdt a színpadon!

A nézőket alaposan megijesztette a nem várt jelenet, de a kimerültségen kívül semmi komolyabb baj nem érte az énekesnőt, és a People információi szerint a másnapi fellépésen sem történt semmilyen aggodalomra okot adó esemény.

Lady GaGa azonban a pihenésre minden bizonnyal fordíthatna több időt, hiszen a közelmúltban két amerikai fellépését is el kellett halasztania kimerültség miatt.
Ezt is szeretjük