Lady GaGa strandolás közben sem bírja ki villantás nélkül
Váratlanul előbuggyant Lady GaGa melle, miközben expasijával strandolt, akivel nemrég jött össze újra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vitathatatlan, hogy Lady GaGa keményen megdolgozik a sikerért és a pénzért, ennek ellenére merész nyilatkozataiban hajlamos magát munkamániás, magányos és koravén sztárnak beállítani, akinek nem sok öröme maradt a hétköznapi életben.

Éppen ezért voltak különösen tanulságosak azok a képek, amelyeket néhány napja a The Sun közölt le. A lesifotókon Lady GaGát láthatjuk, amint pasijával, Luc Carllal és egy ismeretlen párral strandol önfeledten, pontosan úgy, ahogy egy korabeli lánytól elvárható.

Ez nem volt szándékos

A Grammy-díjas popdíva falatnyi bikiniben mártózott meg a medence vizében, ahol egy játékos csatára is sor került, mely közben Lady GaGa bal melle előbuggyant bikinifelsőjéből. Habár az énekesnő szereti a magamutogatást, ezúttal a szándékoltságot kizárhatjuk.

A pancsolás más szempontból is tartogatott meglepetéseket, a Poker Face előadója ugyanis forró csókot váltott expasijával, Luc Carllal. GaGa júniusban szakított Matthew Williamsszel, szóvivője azonban júliusban még tagadta, hogy a popsztár újra összejött volna Carllal.

Kettejük kapcsolatáról is énekelt

A párt a New York Mets egyik meccsén látták újra együtt.

Egy bennfentes elmondása szerint Lady GaGa első albuma kettejük kapcsolatáról szólt, míg You and I című dalában azt mesélte el, hogy hogyan békültek ki a szakítás után.

A magyar rajongók pedig örülhetnek: 2010. november 7-én az énekesnő a Papp László Budapest Sportarénában ad egy fergetegesnek ígérkező koncertet, amelyre a jegyek április 30. óta vásárolhatók meg.

Ezt is szeretjük