Fotók! Lady Gaga még utazáskor sem képes rendesen felöltözni
Lady Gaga nem fogta vissza magát, merész öltözékével ezúttal a reptéren várakozókat botránkoztatta meg.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zsenge kora ellenére Lady Gagáról már a legelképesztőbb hírek láttak napvilágot, kezdve azzal, hogy valójában férfiként született, és úgy operáltatta át magát nővé.

Azonban a 24 éves sztárról készült villantós fotók minden kétséget eloszlattak, Gaga pedig azóta minden alkalmat megragad, hogy mutogassa magát.

Nem szégyenlős

Legyen szó a színpadról vagy egy elegáns partiról, a szőke énekesnő nem rejtegeti bájait. Legutóbb azzal keltett feltűnést, hogy még utazáshoz is csupán egy melltartószerű lakkfelsőt vett fel, nem csoda, hogy a lesifotósok hadától testőreinek kellett megvédenie.

A dominaszerkóra emlékeztető szett a botrányhősnő hátán díszelgő tetoválásokat is látni engedte - az kevésbé érthető, a pepita kendőre mi szükség volt.

Két Grammyt nyert

Mindenesetre, bár Lady Gagáról sok minden elmondható, sok celebmacával ellentétben nem csupán extrém öltözködési szokásaival hódít, hiszen karrierje egyre feljebb ível.

A 2010 februári Grammy-gálán például két díjat is bezsebelt.

The Fame című albumával pedig elnyerte többek között a Magyar Hanglemezkiadók Szövetsége által alapított Fonogram-díjat, Magyarország legrangosabb könnyűzenei elismerését is.

Ezt is szeretjük