Nem tagadta meg magát! Lady GaGa szégyentelenül sokat mutatott magából
Lady GaGa új lemezét dedikálta, de ízléstelen szerelése teljesen elvonta a figyelmet az albumról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az amerikai popdíva, Lady GaGa egy hónapja teljes gőzzel népszerűsíti új albumát, a Born This Way-t, úgyhogy nem véletlenül van olyan érzésünk, hogy még a csapból is ő folyik.

Miután vérig sértette a hívőket Judas című klipjével, és átlátszóban parádézott Mexikóvárosban és a cannes-i filmfesztiválon, szülővárosába érkezett dedikálni.

Csupa szív nő a botrányos külső mögött

Lady GaGa a manhattani Best Buy lemezboltban tette tiszteletét, hogy személyesen dedikálja a frissen megjelent CD-t. Az extravagáns popsztár az autogramon kívül mással is megörvendeztette rajongóit, mivel - mint az a fotókon is jól látszik - ezúttal se öltözte túl az eseményt.

Tény, hogy a legjobb helyen villantotta meg bájait, hiszen New York lakói láttak már egy és mást, nem is nagyon döbbentek meg a lady kihívó és közönséges szerelésén.

Egy számmal kisebb fekete bőrmelltartójából kibuggyantak a keblei, de neccharisnyája is csak a stratégiai pontokon takarta az énekesnőt.

Vad külseje ellenére őladysége nagy szeretettel fogadta rajongóit, kisbabákkal fotózkodott, és mindenkihez volt pár kedves szava.

Újra letölthető a lemez

A megastore előtt várakozó rajongók tehát azt kapták, amit vártak: különc megjelenést, cirkuszt és kedvencük kitüntetett figyelmét. Ha már a cirkusz szóba került, érdemes szót ejteni a lady lemeze kapcsán kipattant botrányról is.

A Born This Way 14 dala természetesen nemcsak hagyományos lemezként, hanem letölthető verzióban is megjelent már az Amazonon, a legnagyobb internetes webáruházban.

Ennek persze nagyon örültek a rajongók, annak viszont már kevésbé, hogy az online lemezáruház csak egyetlen napig árulta akciós áron a dalokat, így aki kimaradt, örökre lemaradt.

A felháborodott Lady GaGa-rajongók levelekkel és panszokkal árasztották el az Amazont, akik azzal védekeztek, hogy új, Cloud Drive elnevezésű szolgáltatásuk hagyta őket cserben, ezért nem működött másnap a letöltés funkció.

A szerverhibát szerencsére sikerült hamar kijavítani, úgyhogy másnap délutánra már meg is jelent az Amazon bocsánatkérő üzenete az oldalon, és a dalok is újra letölthetővé váltak, a korábbi jutányos áron.

Ezt is szeretjük