Lady GaGa már megint elfelejtett rendesen felöltözni
Lady GaGa Nagy-Britanniában koncertezik, és az ottani rajongók előtt is belead apait-anyait.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lady GaGával kapcsolatban már azon sem lepődnénk meg, ha egyszer csak gólyává válna, és elrepülne délre, hangos szárnysuhogások közepette.

Az általa viselt ruhák hol nagyon botrányosak, hol pedig rendkívül merészek, vagy éppen mind a kettő - az ember azt sem tudja, szörnyülködjön-e, éljenezze kreativitását, esetleg jót kacagjon a próbálkozásain.

Kész ellentmondás

Nem csoda, hogy a február 24-én megrendezett NME Awards - eredetileg a New Musical Express magazin által létrehozott díjkiosztó - alkalmával GaGa kapta mind a legjobban, mind pedig a legrosszabbul öltözött sztárnak járó díjat.

Persze nem lehet állandóan újabb és újabb botrányt generálni ruháival, így aztán érthető módon a 23 éves énekesnő néha az egyszerűbb öltözékre szavaz - már az ő mércéje szerint.

A jelenleg Nagy-Britanniában turnézó sztár legutóbb például egy már-már unalmasan hétköznapi lila bodyban és az elmaradhatatlan neccharisnyában lépett színpadra Liverpoolban.

A rajongókért mindent

Igaz, hogy a melle ebből is kikacsintgatott, és a fenekét sem takarta túl sok textil, de azért hol van ez a ruhadarab a legutóbbi, igazán rémisztő, parókával kombinált gönctől, amiben a Brit Awards alkalmával jelent meg.

Mindenesetre Giorgio Armaninak felkeltette a figyelmét, így a neves divattervező még azt is bejelentette, hogy Monster Ball elnevezésű koncertsorozatához felajánl GaGának néhány botrányos fellépőruhát.

- Manapság még a csapból is Lady GaGa folyik, a zenéje mindennapjaink filmjének kísérőmuzsikája. Emellett remek szövegeket ír, és egy igazán modern jelenség a divatban – tudatta közleményében.

Az amerikai popsztár egyébként igazán nem spórolt a Monster Ball turnén: novembertől januárig a koncertsorozat amerikai állomásain összesen hárommillió dollárt - mintegy 600 millió forint - költött a felszerelésre, a díszletre és a ruhákra.

Ráadásul a február 18-ától brit földön fellépő énekesnő európai rajongóinak azt ígérte, teljesen új dizájnnal jelenik meg a közönség előtt - ami szintén nem kevés pénzébe kerülhet.
Ezt is szeretjük