Fotó! Szőröset villantott a meztelenkedő Lady GaGa
Ilyet még nem láttál
A botrányos szőke énekesnő ismét a híres magazinnak pózolt, és ezúttal még provokatívabbra vette a figurát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az embernek lassan már hiányérzete támad, ha eltelik úgy egy hét, hogy Lady Gagáról nem érkezik semmiféle információ. Ám a botrányhősnő legfrissebb képeit elnézve érthető a rövidke szünet.


Alig tűnt el ugyanis a polcokról a V magazin júliusi száma, melyben a fiatal énekesnő megmutatta bájait egy szó szerint orbitális fejfedővel egyetemben, máris elkészültek az újabb felvételek.

Négerre vette a figurát

Ezeken pedig nem csak hogy meztelenül, hanem négerre barnítókrémezve mutatja meg magát GaGa kisasszony. És bizonyára nem egy napjába került, mire az összes réteget lesuvickolta a bőréről, addig pedig mégsem mutatkozhatott a nyilvánosság előtt.

A magazin szeptemberi számához egyébként Mario Testino divatfotós lencséje előtt vetkőzött neki az exhibicionista díva.

A helyenként bizarr képek ezúttal nem futurisztikus stílusban készültek. Inkább valamiféle retró hatás érezhető rajtuk, köszönhetően a stratégiai pontokon elhelyezett pihe-puha szőrpamacsoknak és a hatalmas parókáknak.

Inkább pucér, mint dohányos

Ami azonban egyesek szerint valószínűleg kiveri majd a biztosítékot, az nem a meztelenkedés, hanem az, hogy az egyik fotó cigarettázva ábrázolja a Poker Face 23 éves előadóját.

Márpedig a prűd és képmutató Egyesült Államokban ez meglehetősen rosszul veszi ki magát, mondván, milyen példát mutat így a hölgyemény az őt követő fiataloknak.

Nem véletlenül megy botrányszámba, ha ezt vagy azt a tökéletesnek beállított sztárt dohányzáson kapják. És ha jobban belegondol az ember, általában a mozifilmekben is csak a feslett nők és a rosszéletű férfiak gyújtanak rá egy-egy szál cigire. Holott a valóságban - az arányokat tekintve - arrafelé is legalább annyian füstölögnek, mint hazánkban.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

No, de Hollywood mindig is kis titkairól és az ámításról volt híres - ez pedig, bár rengeteg GaGához hasonló botrányos csillag tűnt már fel a sztárvilág egén, az évtizedek alatt mit sem változott.
Ezt is szeretjük