Büszkén fedte fel pucér testét az agyonsminkelt Lady GaGa

Az utóbbi évek bevállalós popcsillaga legfrissebb fotózása alkalmával sem tagadta meg kacér önmagát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Lady GaGa annyiféle bizarr öltözékben megmutatta már magát, hogy az ember nem győzte kapkodni a fejét.


Az általa hordott ruhákban azonban egy közös mindig volt: arra voltak hivatottak, hogy viselőjük nőiességét még jobban kihangsúlyozzák.

Így hát várható volt, hogy egy idő után ruha nélkül is megcsodálhatjuk majd a 23 éves énekesnő intim bájait.

Először a Rolling Stone magazin címlapján pózolt meztelenül, ahol testét nem fedte más, csak néhány jól elhelyezett buborék.

A visszafogottságot hírből sem ismeri

Most pedig a V magazin olvasói ismerkedhetnek meg közelebbről a Pokerface előadójának buja testrészeivel – a hölgyet ugyanis kebleit felfedve mutatják be az újság lapjain.

De hogy ne legyen könnyen felejthető a látvány, a fejére egy futurisztikus űrpálya-fejfedőt helyeztek.

A Nasir Mazhar tervezte különleges fejék egyébként nem először pompázott az agyonsminkelt szőkeség kobakján – néhány hónapja ugyanebben jelent meg Ellen DeGeneres show-jában, ahol sikerült is összefejelnie a műsorvezetőnővel.

A provokatív felvételek és a feltűnő viselkedés azonban ne tévesszen meg senkit. GaGa kisasszony – eredeti nevén Stefani Germanotta – ugyanis állítja, hogy őt egyáltalán nem érdekli a sztárvilág, és az igazat megvallva kakukktojásnak tartja magát a sok híresség között.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

– Nem nagyon szeretek együtt lógni a sztárokkal, szerintem nem is illek bele a celebvilágba, inkább amolyan magának való ember vagyok – vallotta meg a Kansas City Starnak.

Ezt is szeretjük