Lady GaGa: „Inkább meghalok, minthogy lapos sarkúban lássanak”
Lady GaGának nemcsak a ruházata, de a nyilatkozatai is botrányosak a gyengébb idegzetűek számára.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Valószínűleg az excentrikus Lady GaGát legalább annyian imádják, mint ahányan gyűlölik.

Tény, a zenei iparban üstökösként feltűnt énekesnő igyekszik gondoskodni arról, hogy minden megjelenésével vihart kavarjon.

És nem csak a megjelenésével - akárhányszor szólásra nyitja a száját, az biztos, hogy legalább egy nyilatkozata kiveri a biztosítékot.

Éjjel-nappal sztár

Legutóbb például egyebek közt a többi sztárról fejtette ki vaskos véleményét a brit Jonathan Ross beszélgetős műsorában.

Őlédigagasága ugyanis azt gondolja: mint ahogy ő is, minden híresség tartozik annyival a rajongóinak, hogy ne rombolja le a maga köré épített imázst.

- Inkább meghalok, minthogy lapos cipőben lássanak - a rajongóim semmi esetre sem pillanthatnak meg a megszokott tűsarkúim nélkül.

De a parókáról és a furcsa kalapokról sem fogok soha lemondani.

Semmi sincs rosszabb hatással a showbizniszre, mint amikor a lesifotósok legendás sztárokat kapnak le, amint otthoni ruhában kiviszik a szemetet - mesélte.

Légy egyedi!

Ugyanakkor a 23 éves popsztár azt is hangsúlyozta, bár igazán hízelgőnek találja, hogy követői utánozni próbálják öltözködését, arra biztatná őket, igyekezzenek megtalálni a saját stílusukat.

- Legyetek azok, akik csak akartok - nem muszáj versengenetek velem, merjetek különbözni - üzente nekik az éteren keresztül.
Ezt is szeretjük