Lady GaGa halálos beteg? Szörnyű kórra gyanakszik
Kivizsgáltatta magát
Lady GaGa meg van róla győződve, hogy súlyos beteg, de a vizsgálatok eredményét egyelőre nem árulta el.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jelenleg is tart Lady GaGa The Monster Ball Tour nevezetű világkörüli turnéja, amely a tervek szerint jövő áprilisban ér majd csak véget. Kemény fába vágta a fejszéjét a 24 éves amerikai énekesnő, hiszen egy monstre koncertsorozat bizony rengeteg energiát emészt fel.

Nem meglepő tehát, hogy az elmúlt hónapok során többek között olyan hírek érkeztek, hogy kimerültség miatt szállították kórházba a sztárt. Arról nem is beszélve, hogy egy alkalommal összeesett a színpadon.

Halálos beteg lenne?

Sok rajongója aggódott is érte, de feleslegesen - egészen mostanáig. Stefani Joanne Angelina Germanotta ugyanis állítólag egy halálos betegség gyanúja miatt vizsgáltatta ki magát - a Daily Star értesülései szerint Lady GaGa meg van róla győződve, hogy lupusza van.

Félelmét tovább erősíti, hogy nénikéje ebben a veszélyes betegségben hunyt el. Éppen ezért alapos vizsgálatoknak vetette alá magát a közelmúltban, ám a tesztek eredményéről egyelőre nem volt hajlandó beszámolni.

Személyes ügynek tartja

- Nagyon szoros kapcsolatban álltam a nénikémmel, aki a lupusz miatt hunyt el. Ez egy nagyon személyes ügy - fűzte hozzá a Poker Face előadója, aki inkább hipochonder legyen, semmint halálos beteg.

A nehezen diagnosztizálható betegség elsősorban fiatal nőket érint, és az immunrendszert károsítja.

Egyik leggyakoribb tünete a fáradtságérzés, amely adott esetben megmagyarázhatná Lady GaGa ijesztő rosszulléteit koncertjei közben.

Ezt is szeretjük