Sosem látott fotók! Lady GaGa igazán dögös tinédzser volt
Lady GaGa sem volt mindig Lady GaGa, kamaszkorában például egy vonzó lány lehetett a képek szerint.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lady GaGa nevét két-három évvel ezelőtt még szinte senki sem ismerte, ehhez képest manapság az egyik legnépszerűbb fiatal énekesnő, akinek slágereit megállás nélkül játsszák világszerte a rádióállomások.

Az eredetileg Stefani Joanne Angelina Germanotta néven született énekesnő joggal lehet büszke magára és a mögötte álló kiváló csapatra, hiszen az elmúlt évek egyik leghatásosabb popzenei színrelépését tudhatja magáénak.

Ő sem volt mindig Lady GaGa

De vajon miből lett a cserebogár? Mert bizony Lady GaGa sem volt mindig Lady GaGa, aki extrémebbnél extrémebb ruhakölteményeivel, pikáns és kendőzetlen vallomásaival, illetve bevállalós villantásaival lépten-nyomon meglepi a közvéleményt.

A kis Stefani a róla készült régebbi fotók tanúsága szerint egy átlagos, kissé talán csúnyácska kamaszlány volt a kilencvenes években, akiről osztálytársai és barátai minden bizonnyal nem is sejtették, hogy néhány éven belül a könnyűzene ifjú trónkövetelője lesz.

Fiatalon lett Grammy-díjas

Lady GaGa sikere megérdemelt, hiszen mindezért keményen megdolgozott, nem véletlen, hogy fiatal kora ellenére - még csak 24 éves - már átvehetett többek között egy Grammy-díjat is.

Mindeközben a világ legnagyobb márkái küzdenek azért, hogy szerződést köthessenek a Poker Face előadójával.

A legfrissebb hírek szerint a Twinings teacég több millió dollárt kínált fel neki, amiért cserébe Lady GaGáról neveznék el új teájukat.

Ezt is szeretjük