Hozta a formáját! A közkedvelt énekesnő csipkés fehérneműben fotózkodott
Lady Gaga merész fotót osztott meg magáról a Twitteren.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Lady Gagának nem sok olyan testrésze van, amit a közönség eddig még nem látott. Most azonban az énekesnő még messzebbre ment: egy szál fehérneműben fotózta le magát szállodai szobájában, majd a képet megosztotta a Twitterén.

Az énekesnő a Born this way album turnéja keretében érkezett az ausztrál városba, egyébként meglepően szolid, kínai mintás selyem tunikában és fekete kabátban.

A műsorban sem takargatja magát

A rengeteg effekttel tűzdelt koncert során Gaga többször is átöltözik - pontosabban inkább cserélgeti  csipkéből és bőrből készült alig takaró szettjeit.

Az omniózus fotót ráadásul igen meghökkentő üzenet kíséretében tette közzé.

- Hello Melbourne, itt vagyunk, már a hangotokat is hallom! Mintha csak egy templomi harang szólna. A popzene démona végre megérkezett hozzátok! - írta.

Az amerikai énekesnőt egyébként számtalanszor hozták már kapcsolatba sátánista, túlvilági nézetekkel, de nemrégiben Tila Tequila is megvádolta azzal, hogy az Illuminati nevű titkos, szabadkőműves csoport egyik tagja és feladata a fiatalok lelkének eltiprása.

Szívesen esik durva túlzásokba

A Born this way Ball című turné látványvilágát az énekesnő egy MTV interjúban úgy jellemezte, hogy a roncstelepi motorozós téma folytatása - mintha keresztezték volna egy fekete karácsonnyal. Ez a hasonlat persze nem túl konkrét, de az alábbi lyoni rajongói koncertvideó bizonyára eloszlat néhány kételyt:

Lady Gaga elmondása szerint ez az album lett eddig a legszemélyesebb: minden dal egy-egy külön kis történet, amely együtt egy egészet alkot. A turné pedig olyan népszerű lett, hogy Melbourne-ben például ötször kell végigcsinálnia a show-t öt nap alatt, de további tíz koncertet ad még az ország különböző nagyvárosaiban.

A 26 éves énekesnő meghökkentő fellépőruháit egyébként Marko Mitanovski, szerb dizájner tervezi - többnyire saját ötletei alapján, amelyeket a merevített formák és a teátrális stílusjegyek jellemeznek.

Ezt is szeretjük