Fotó! Még mellét kirakva sem szexi Lady GaGa
Lady GaGa legutóbb ismét bebizonyította, hogy még a korábbiaknál is bizarrabb szerelésben képes utcára lépni.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ember naivan azt képzeli, Lady GaGa már annyiféle botrányos öltözékben borzolta az idegeket, hogy nem nagyon tudja túlszárnyalni önmagát. A legutóbbi Video Music Awardson megvillantott művéres ruhája után valószínűleg sokan várták kíváncsian, vajon mivel fog előrukkolni legközelebb a szőke popdíva.


Nos, elérkezett a pillanat, Lady GaGa ugyanis új lemeze, a The Fame Monster dedikálásán még az eddigieknél is bizarrabb kompozícióban jelent meg. Bár manapság újra divatba jöttek a válltömések, a 23 éves énekesnő mintha kicsit túlzásba esett volna e tekintetben.

Púp a vállán

Merthogy amilyen mélyre sikeredett felsőrészének dekoltázsa, felvillantva ezáltal lógó melleit, olyan magasba törő töméseket kapott a vállára.

Nem csoda, ha egyesek kissé kárörvendően csak arra vártak, mikor fog a sztár egyszer csak eldőlni a súlyosnak tűnő dudoroktól.

Mindenesetre a rajongókat annyira nem zavarták a popcsillag púpjai, sőt, még arra is képesek voltak, hogy már az éjszakát a Los Angeles-i Best Buy üzlet előtt töltsék, csak hogy az elsők között lehessenek, akik megkapják a maguk GaGa-adagját, no meg a friss lemezt.

Pizzát mindenkinek

Bár az énekesnő kétségkívül különcségéről híres, azért most emberségéről is tanúbizonyságot tett. Állítólag pizzát küldetett az áruház előtt táborozó fanoknak, hogy könnyebben  - és főleg teli pocakkal - teljenek a várakozással töltött órák.

A The Fame Monster egyébként Lady GaGa második nagylemeze a debütáló 2008-as Fame után, és november 18-ától kapható.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A róla kimásolt első kislemez, a Bad Romance pedig máris ostromolja a slágerlistákat.
Ezt is szeretjük