Elfelejtett felöltözni a londoni hidegben Lady GaGa
A Londonba látogató énekesnőt mintha nem nagyon érdekelte volna a fagypont körüli hőmérséklet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A novemberi csípős hidegben a nők többsége már attól dideregni kezd, ha kinéz az ablakon, és legszívesebben jégeralsót húzna a divatos szűk farmernaci alá, csak hogy ne fagyjon kockásra a feneke. Nem úgy Lady GaGa, akinél mintha összekeveredtek volna az évszakok.

Nyáron vastag takaró, télen pedig csipkeháló

Akik nyomon követik az önmagát divatikonnak kikiáltó 23 éves énekesnő bizarrnál bizarrabb szereléseit, bizonyára emlékeznek, hogy a nyári forróság kellős közepén vastag, fekete pamutkígyóba burkolózva sétafikált a londoni Soho utcáin.

Hidegben is díva

Most viszont, amikor ónos eső szitál és a jegesmacik felől borzongatóan hideg szél fúj, GaGa kisasszony leheletvékony fekete csipkeruhában mutogatta bájait a brit fővárosban, ahol elköltött egy kellemes vacsorát a felkapott Balans étteremben, amely egyébként szintén a Sohóban található.

Hiányos öltözékével és bátor alsónemű-mutogatásával ugyan kétségtelenül felforrósította a négyfokos levegőt, no és persze a fényképezőgépüket kattogtató pasik lelkét is.

Ám az rejtély, hogyan sikerült fagyási foltok vagy legalább egy kiadós nátha nélkül megúsznia.

Nyerésre áll

Bár ki tudja, végül is nem volt ott a csütörtökön megrendezett berlini MTV Europe Awards gálán, holott öt kategóriában is jelölték - amiből a Legjobb új előadó díját sikerült megkaparintania.

Helyette talán éppen egy csomag zsebkendőt szorongatva gubbasztott a takaró alatt, és azon mélázgatott, nem is olyan veszélytelen divatikonnak lenni.

Ezt is szeretjük