Fotók! Lady GaGa megint elfelejtett rendesen felöltözni
Lady GaGa nem szemérmességéről híres, így nem meglepő, hogy legutóbb is fehérneműt viselt az utcán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár még csak néhány éve van a showbizniszben, Lady GaGa már nagyon is jól tudja, hogyan terelje el az emberek figyelmét a lényegesebb dolgokról a látványosabbakra.

Ahogy ugyanis gyülekeznek a feje felett a viharfelhők, úgy jelenik meg a botrányos énekesnő egyre kevesebb ruhában. Stockholmban, a Monster Ball turné május 8-ai állomásán például nem viselt mást, mint fehérneműt - abból is az átlátszóbb, csipkés fajtát.

Magamutogatásban első

Még szerencse, hogy a kabátja némiképp takarta bájait, bár igaz, ami igaz, így is meglehetősen felforrósította a hangulatot a hideg északi városban. Persze nem véletlen a polgárpukkasztó viselet, GaGáról az utóbbi időben aggasztó és felháborító hírek egyaránt érkeztek.

Ami az aggasztó fejleményeket illeti, úgy tűnik, a 24 éves énekesnő egyszerűen nem tud nemet mondani, és ennek bizony megvan a következménye.

Sztárságból is megárt a sok

Nemrégiben az American Idolban lépett fel az Egyesült Államokban, és ugyan a szokásos szexi szerelésben szédítette a jelenlévőket, hangján egyértelműen hallatszott a sorozatos turnézás miatti extrém igénybevétel. Hol hamiskásan, hol pedig kifejezetten gyengén szólt - még szerencse, hogy produkcióját nem pontozták a szigorú ítészek.

Mindemellett pedig pikáns bugyibotrányba is keveredett a sztár.

A Rigby & Peller exkluzív fehérneműgyártó cég kölcsönadott neki hét darab kézzel varrt szettet legfrissebb kollekciójából - ám ebből csak hármat kaptak vissza, a többi rejtélyes módon eltűnt.

Ezt is szeretjük