Szemérmetlenül villantotta csipkés bugyiját Lady GaGa
Lady GaGát szilveszter előtt egy hotel erkélyén kapták le, ahol meglehetősen lenge öltözetben jelent meg.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lady GaGa szilveszter napján sem hazudtolta meg magát, legalábbis ami a villantást illeti. A 23 éves amerikai énekesnőt 2009. december 31-én a floridai Miami Beach-en található Fontainebleau szálloda egyik erkélyén kapták lencsevégre, ahol a popdíva meglehetősen szellős öltözetben telefonált valamelyik ismerősével.

Elég csak egyetlen pillantást vetni ruhájára, és azonnal kiderül, hogy még csak délelőtt, esetleg kora délután lehetett. Ugyanis az extravagáns stílusáról ismert előadóművész önmagához képest kifejezetten hétköznapian festett kigombolt bordó ingjében, csapzott frizurájával és napszemüvegében.

Megmutatta csipkés fehérneműjét

Lady GaGának a bulizás előtt arra természetesen azért jutott ideje, hogy egy villantással búcsúztassa el a tavalyi évet: az erkélyen flangálva ugyanis szemrebbenés nélkül tette közszemlére lába közét, amit csak egy csipkés bugyi takart el a túlságosan kíváncsiskodó tekintetek elől.

Ami pedig a 2010-es évet illeti, a Poker Face sláger előadója január 4-én önhibáján kívül keveredett összetűzésbe egy ismeretlen férfival, akinek sikerült homofób gyalázkodásaival pillanatok alatt feldühítenie Lady GaGát.

Durván beszóltak neki

A National Enquier értesülései szerint az énekesnő a melegségét nyíltan vállaló Adam Lamberttel bulizott egy ottawai klubban, amikor az egyik ottani vendég elkezdett beszólogatni nekik. GaGát férfinak nevezte, Lambertet pedig egy egészen durva jelzővel illette.

Az hírességnek ekkor lett elege, felkapott az asztalról egy pohár italt, majd a bunkó vendég fejére locsolta, és egyetlen szó nélkül távozott a szórakozóhelyről. Lady GaGa mellesleg elkötelezett melegjogi aktivista, a közelmúltban pedig Barack Obamát is sürgette a melegek egyenjogúsága ügyében.
Ezt is szeretjük