18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Lady GaGa bevallotta, hogy a csajokra bukik

Vállalja biszexualitását

A 23 éves popdíva kendőzetlenül mesélt arról, hogy szereti a nőket is, és miért a lányos pasikra bukik.

Egyre nagyobb divat újabban a sztárok körében, hogy maguktól előállnak és a nyilvánosság elé tárják biszexualitásukat.

Az elmúlt hetekben Megan Fox nyitotta a sort őszinte vallomásával, akit Fergie követett, aki szintén beismerte, hogy nem kevés nővel voltak kalandjai.

A lányokat és a nőies pasikat szereti

Néhány napja pedig Lady Gaga állt be a sorba, aki szintén elhintette, hogy biszexuális.

A 23 éves popdíva – akinek eredeti neve Stefani Germanotta – azt nyilatkozta a HX magazinnak, hogy nem véletlenül tetszenek neki az olyan nőies pasik, mint Nikki Sixx, a Mötley Crüe együttes basszusgitárosa.

- Imádom a fiúkat, imádom a lányokat és imádom a szexet. Kiváltképp az olyan fiúkat szeretem, akik úgy néznek, mint a lányok.

Minden pasim úgy néz ki, mint Nikki Sixx, csodálatos – vallott kendőzetlenül az extravagáns megjelenéséről elhíresült ifjú popdíva.

Keresi a botrányokat

Lady Gagát gyerekkorában kirúgták egy katolikus iskolából, ám saját elmondása szerint a mai napig szívesen jár templomba, mivel számára olyan az egész, mint egy színdarab.

A botrányoktól természetesen még véletlenül sem tartja magát távol, a közelmúltban például sikerült az énekesnőnek összetűzésbe keverednie a rendőrökkel.

Egy chicagói rendőrtisztnek ugyanis nem tetszett, hogy meglehetősen hiányos öltözetéből kilógott a feneke, aki megpróbálta eltakarni az említett testrészt, mire Lady Gaga dedikált neki egy cetlit és ott hagyta!

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük