Fotó! Leitta magát a sárga földig Lady GaGa
Keresztbe álltak a szemei
Az ifjú popdíva alig volt magánál, amikor kitámolygott a ceremóniáról, ahol három díjat is bezsebelt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lady GaGát szeptember 14-én, a 2009-es MTV Video Music Awards díjátadó ünnepség után örökítették meg meglehetősen részegen.


A 23 éves amerikai énekesnő a lesifotók tanúsága szerint ugyancsak felönthetett a garatra - amikor ugyanis nagy nehézségek árán behuppant a várakozó gépkocsiba, úgy nézett ki, mint aki azt sem tudja, hol van.

A feltűnési viszketegségben szenvedő popdíva úgy elszégyellte magát, hogy fejét kendővel eltakarva távozott, ám még így sem sikerült megakadályoznia, hogy a paparazzik lencsevégre kapják.

Ő és Beyoncé kapta a legtöbb jelölést

Lady GaGának természetesen minden oka megvolt az ünneplésre, hiszen - mint augusztus 4-én kiderült - ő és Beyoncé kapták a legtöbb jelölést, szám szerint fejenként kilencet!

Őket követte Britney Spears a maga hét jelölésével, de versenybe szállt többek között Kanye West, a Coldplay, Jay Z, Pink és Kelly Clarkson is.

Az extravagáns stílusú énekesnő a kilenc jelölésből végül hármat váltott díjra: a Poker Face-ért megkapta az év legjobb új előadójának járó elismerést.

Míg Paparazzi című slágere speciális effektusait és kiváló díszleteit az MTV Music Video Awarddal jutalmazták. GaGa igazán látványos bevonulást tervezett, mégpedig egy oroszlánnal, ám ez végül nem valósult meg.

A szemkápráztató ceremóniát 2006 óta először ismét a New York-i Radio City Music Hallban tartották. A műsorra 9 millióan voltak kíváncsiak, ami 2004 óta a legjobb nézettségnek számít, a tavalyi adatokhoz képest pedig 17%-os növekedést jelent.

A házigazda Russel Brand volt, a ceremónia elején Madonna emlékezett meg a júniusban elhunyt Michael Jacksonról, és fellépett Janet Jackson is.

Ezt is szeretjük