Félelmetes fotó! Kylie Minogue brutálisan szétszabatta arcát
A szépészeti beavatkozások miatt Kylie Minogue már nem az az elbűvölő énekesnő, aki régen volt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A showbiznisz világában a szupersztárok közül egyre többen esnek áldozatul a plasztikafüggőségnek. Az öregedéstől betegesen rettegő hírességek ugyanis nem sajnálják a pénzt, hogy megszabaduljanak ráncaiktól, illetve megszépüljenek, így aztán lépten-nyomon kés alá fekszenek.

Egyetlen dologról feledkeznek csak meg: habár az öregedést ideig-óráig lelassíthatják, az órát egyetlen sebész sem képes megállítani. A túl sok szépészeti beavatkozásért cserébe pedig legvégül óriási árat kell fizetniük, elég csak felidézni például Donatella Versace vagy éppen Jackie Stallone példáját.

Nem bír leállni a plasztikákkal

A legújabb fotó tanúsága szerint Kylie Minogue-on is aggasztóan elhatalmasodott a plasztikafüggőség.

A 41 éves ausztrál énekesnő ugyanis megdöbbentő módon túlzásba vitte a szépészeti beavatkozásokat, amelyeknek köszönhetően mára szinte semmi természetesség nem maradt külsejében.

Érdemes összehasonlítani nyolcvanas évekbeli fényképét azzal a fotóval, ami április 29-én készült róla a New Yorkban megrendezett leukémia elleni gálán - a különbség több mint megdöbbentő.

Merev mosoly,  semmi természetesség

Kylie Minogue arcának vonásai teljesen megváltoztak, de ami ennél is kiábrándítóbb, hogy egyenesen úgy néz ki, mint önmaga viaszból kiöntött mása. Mosolyán szinte tapintható a botox okozta merevség, mi pedig sajnálattal vehetjük tudomásul, hogy az egykori bájos énekesnőnek talán örökre nyoma veszett.

Ez azonban a jelek szerint egyáltalán nem zavarja kedvesét, Andres Velencoso Segura spanyol modellt, akivel nagyon jól kijön már egy ideje.

Ennek ellenére azt nyilatkozta az Elle magazinnak, hogy talán sohasem fog férjhez menni.

Ezt is szeretjük