Fotók: ezt a ruhát nem kellett volna felvennie! Kylie Minogue úgy nézett ki, mint egy szaloncukor
Nézd meg!
Sztárok a vörös szőnyegen.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 46 éves ausztrál énekesnő, Kylie Minogue nagyon csúnyán mellényúlt, amikor kiválasztotta azt a ruhát, amit Sao Paulóban, az ötödik amFAR Inspiration-gálán viselt. Az ember azt gondolná, hogy a jó alakú és dögös sztárnak minden jól áll, bármit is kapjon magára. Ezt a teóriát azonban saját maga cáfolta meg.

A gálán viselt ruhájának ugyanis egyik oldala vibrálóan pink taftból készült, és a szabása is nagyon szokatlan volt, míg a másik egy klasszikus, lefelé szűkülő, elegáns fazonú, fehér ruhára emlékeztetett. A kettő együtt azonban értelmezhetetlen volt, a híresség úgy nézett ki, mint egy félig kibontott szaloncukor.

Nem ő az egyetlen sztár, aki időnként rosszul választja ki a ruháját, előfordult, hogy Cate Blanchettnek, Jessica Chastainnek és Anne Hathawaynek sem sikerült. Hogy ne csak a kudarcukat mutassuk be, minden rossz választás mellé mutatunk egy nagyszerűt is! Nézd meg!

Leopárdmintás kabátba bújt Kylie Minogue!

Az ausztrál énekesnő egyik kedvenc ruhadarabja a fent említett kabát, amit többféleképpen is szeret hordani. Nemcsak az ő gardróbjában van helye az állatmintás daraboknak, nézd meg, kik és milyen mintákat hordanak!

Ezt is szeretjük