Kylie Minogue holtfáradtan, táskás szemekkel is vonzó
Kylie Minogue igazán fárasztó hetet tudhat a háta mögött, a pénteken készült fotón ez meg is látszik rajta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kylie Minogue-ot február 26-án, pénteken örökítették meg, amint egy nehéz nap után távozott londoni stúdiójából. A 41 éves ausztrál énekesnő nem igazán törődött azzal, hogy sminkkel takarja el a szeme alatti táskákat, illetve a kimerültséget, amely jól látszik arcán.

Persze a Grammy-díjas szupersztárnak egyáltalán nem kell aggódnia, hogy ilyen kiszolgáltatott pillanatban kapta lencsevégre valamelyik lesifotós, hiszen Kylie még természetes valójában is feltűnően elbűvölő jelenség.

Nyáron jelenik meg új albuma

A mellrákot 2005-ben sikeresen legyőző Minogue jelenleg gőzerővel dolgozik legújabb, szám szerint 11. stúdiólemezén, amely a tervek szerint idén nyáron kerül a boltok polcaira. A rajongók minden bizonnyal nagyon várják már az énekesnő új albumát, hiszen a legutóbbi - X címmel - 2007-ben jelent meg.

Mindemellett a popsztár szakít időt arra is, hogy különféle felkéréseknek tegyen eleget. Hétfő este például ő adta át az Elle Style Awards gáláján várandós testvérének, Danii Minogue-nak a legjobb tévésztárnak járó díjat.

Megállás nélkül dolgozik

Szerdán este tiszteletét tette divattervező barátja, William Baker új divatbemutatóján, amely a Miss Polly Rae: The All New Hurly Burly Show címet kapta, és az énekesnő csütörtökön sem pihent.

Aznap ugyanis az Oxfordshire-i East Hendred városába utazott, ahol összesen 16 ezer font értékben ösztöndíjakat nyújtott át a szerencsés diákoknak egy másik barátja, Kevin Martin StudyVox Foundation alapítványa jóvoltából.

Ami pedig a magánéletét illeti, egy ideje arról suttognak, hogy Kylie családot szeretne alapítani spanyol kedvesével, Andres Velencosóval, akivel immáron két éve jár.

Az énekesnő nem titkolta, hogy szeretne végre gyerekeket, ám esküvőre egyelőre gondolni sem akar.
Ezt is szeretjük