Bugyiját villantotta a 41 éves Kylie Minogue

Az ausztrál pophercegnő a minap igencsak vérforraló látványban részesítette London férfilakosságát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár Kylie Minogue eddig nem tartozott az úton-útfélen villantózó sztárok közé, úgy tűnik, nem akar lemaradni a nálánál ifjabb trónkövetelők divatjáról.

Nem sokat takart a csinos ruha

Legalábbis erre engednek következtetni azok a képek, melyek a 41 éves popdíváról készültek a minap.

A filigrán szőkeség ugyanis vasárnap délelőtt igencsak merész, bár kétségkívül csinos kötött ruhában lépett ki az utcára Londonban.

Negyven felett is csinos

Igaz, ami igaz, testszínű melltartója nem engedett betekintést idomai közé, ám fehér tangabugyija, no és persze izmos feneke annál jobban látszódott, amint hátat fordított az ajtaja előtt bámészkodóknak.

A szeptember 13-ai, esti ABBA-emlékkoncerten, melyet a londoni Hyde parkban tartottak, azért szerencsére nem volt ilyen pimasz.

A Thank You For The Music című előadáson, melyet az egykori legendás formáció két férfitagja, Benny Andersson és Björn Ulvaeus szervezett, inkább a hangjával igyekezett elvarázsolni a megjelenteket.

Minden álma valóra válik

Kétségkívül sikerült is neki, hiszen a rajongók többsége szerint remek show-t hozott össze a többi ABBA-idéző hírességgel - egyebek közt Chaka Khan, Jason Donovan és Jamie Cullum is fellépett. Előadták a svéd együttes legnagyobb slágereit, a Waterloo-tól a Money, Money, Money-ig.

Kylie Minogue egyébként az utóbbi időben meglehetősen visszavonultan élt, igyekezett ugyanis új párkapcsolatára koncentrálni. A spanyol Andres Velencosóval állítólag már kilenc hónapja tart a románc, és mindeközben bejárták a fél világot, New Yorktól Barcelonáig.

És ahogy a baj, úgy a jó sem jár egyedül: Minogue szeptember 30-án élete első tengerentúli turnéjába is belevág.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A tervek szerint a For You, For Me elnevezésű koncertkörút kapcsán négy városban - Los Angeles, Las Vegas, Chicago és a kanadai Toronto - lép majd fel.

Ezt is szeretjük