Fotók: 25 év után visszatér a képernyőre! Ennyit változott azóta a legendás ügynök

Kyle MacLachlan visszatér a Twin Peaks sorozatba.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hivatalosan is bejelentették, hogy ismét Kyle MacLachlan játssza az ikonikus Twin Peaks sorozat folytatásában az FBI ügynök Dale Coopert.

A sorozat készítője, David Lynch a Twitteren közölte a rajongókkal, hogy leszerződtek az 55 éves sztárral. A Showtime csatorna elnöke, David Nevins elmondta, MacLachlan lesz a főszereplő, de jönnek majd többen is, ahogy haladnak előre. 

9 résszel térnek vissza

MacLachlan csak annyit mondott, nagyon izgatott amiatt, hogy visszatérhet a Twin Peaks furcsa világába.

A Twin Peaks sorozatot 1990 és 1991 között forgatták, és mindössze 30 epizódból állt. Most a készítők 2016-ban újabb 9 részt terveznek leforgatni. 

Az eddigi információk szerint a történet a jelenben játszódik majd, de erősen kötődik a második szezon eseményeihez - a forgatókönyvet David Lynch és Mark Frost írja, tévés produkciótól szokatlan módon az összes epizódot Lynch rendezi.

A Showtime Networks elnöke, David Nevins örömében Cooper ügynököt idézte: "Fogalmam sincs, hova visz ez minket, de van egy olyan határozott érzésem, hogy egy egyszerre csodálatos és furcsa helyre". 

Fotók! 20 éve igazi bombázó volt - Iszonyú, amit a plasztikai sebészek műveltek a színésznővel

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük