Holtrészegen forgatott Ashton Kutcher és Cameron Diaz
Előfordul, hogy egy tuti filmjelenet kedvéért a színészek mindent bevállalnak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden bizonnyal filmtörténelmet ír Ashton Kutcher és Cameron Diaz legújabb vígjátékukkal, mely a Míg a jackpot el nem választ címet viseli.


A május 8-án a mozikba kerülő film egy férfiről és egy nőről szól, akik a kaszinó sivatagi fővárosába utaznak, kiereszteni a gőzt.

Egy tivornyázós éjszaka után azonban arra ébrednek, hogy valamikor az éjjel folyamán összeházasodtak a híres Fehér kápolnában, ami tudvalevőleg a gyors esküvők színtere.

Persze nem eszik olyan forrón a kását, egy-két bonyodalom fűszerezi majd a párocska mozgalmas életét, de romantikus komédiáról lévén szó, nem árulunk el nagy titkot, ha megszellőztetjük, hogy természetesen a végére egymásba szeretnek.

Las Vegas, végállomás

A két főszereplőt, Jacket és Joy-t alakító színészek úgy vélték, hatásosabb lesz az a bizonyos házasulós jelenet, ha nem kell tettetniük a részegséget, hanem valóban illuminált állapotban állnak a kamerák elé. A bizarr ötletet tett követte, így Demi Moore férjura és Diaz kisasszony rendesen felöntöttek a garatra a hitelesség kedvéért.

A videón is egyértelműen látszik, hányszor kellett újra és újra felvenni a néhány perces részt, mert a sztárok nem bírtak koncentrálni sem a szövegre, sem egymásra - nevetgéltek, összeborultak, nyelvük összegabalyodott, Kutcher még a gyűrűt is alig bírta felhúzni kolléganője ujjára.


Az viszont tagadhatatlan, hogy ők piszok jól érezték mindeközben magukat, bár hogy menniyre emlékeztek később az egészből, azt homály fedi.

Ha minden igaz, a szőke színésznőnek ez lesz az utolsó mozija, legalábbis egy darabig, apja közelmúltbéli halála után ugyanis szeretne egy kicsit kivonulni a hollywoodi nyüzsgésből.

Ezt is szeretjük