Rejtély! Nyomtalanul felszívódott Karolina Kurkova köldöke
A róla készült fénykép szerint a gyönyörű Karolina Kurkovával valami nagyon nem stimmel pocaktájékon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ember úgy képzeli, fehérneműmodell általában akkor lehet valaki, ha tökéletes testi adottságokkal rendelkezik – még ebben az agyonretusált világban is.

Feltűnő a különbség, a többi normális köldökű modellel összehasonlítva

Nos, Karolina Kurkova alakjával valóban nincs is baj, ám van egy kimondottan zavaró testi hibája: hiányzik a köldöke. Legalábbis első, sőt, második ránézésre is látszik, hogy bizony az a köldök nem látszik.

Se nem dudorodik, se nem horpad, a cseh szépség pocakjáról egyszerűen hiányzik a gomb. Ezt mindenki élőben is megfigyelhette, aki volt olyan szerencsés, hogy éppen a Miami partjainál múlatta az időt.

Lemondhat a köldökpiercingről

A híres fehérneműcég, a Victoria’s Secret néhány bájos képviselője ugyanis éppen ott fotózkodott. Bár azt lehetne gondolni, pusztán retusálási malőr következtében tűnt el az a bizonyos köldök, valójában nála éppen hogy fordítva működik a dolog.

Ahogy egy divattudor elárulta, sokszor van arra szükség, hogy Kurkovára ráretusáljanak egyet, a tökéletes látvány érdekében. Hogy esetleg egy műtét következtében tűnt-e el a köldök vagy egyszerűen már születésétől fogva ilyen, azt nem tudni.

Mindenesetre ez a testi hiba láthatólag cseppet sem zavarja a cseh bombázót, aki a fotózást követő napon már a kifutón mutatta be a cég legújabb, szexis kollekcióját 34 másik dögös angyal társaságában.

A divatbemutatón egyébként a sztárvilág is képviseltette magát a Fontainebleau Miami Beach hotelben, az első sorokban foglalt helyet többek között Paris Hilton, John Stamos, Kim Kardashian, Martha Stewart és a szintén fellépő Heidi Klum férje, Seal is.

Ezt is szeretjük