Kristin Chenoweth: „Nem hiúságból botoxoltatok, hanem a migrénem miatt”
Kristin Chenoweth, Az elnök emberei sztárja a minap bevallotta, valóban botoxoltat, de nem fiatalodás céljából.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hogy a sztárvilágban - tisztelet a nagyon kevés kivételnek - szinte mindenki igénybe vesz némi szépészeti segítséget fiatalsága megőrzésére, az köztudott. Végső soron érthető az igyekezetük, hiszen a nézők többsége szép szereplőket kíván látni kedvenc sorozataiban, és nem akarja elfogadni, hogy a rajongásig szeretett sztár is esendő ember csupán.

2005-ben még voltak apró ráncok az akkor 37 éves sztár homlokán

Mégis, nagyon sokan vannak, akik - különböző okok miatt - nem szeretnek beszélni a kisebb-nagyobb kozmetikai trükkökről, illetve az esetleges plasztikákról. A közönségnek legfeljebb az lehet gyanús, hogy ugyanaz a sztár tíz éve láthatóan ráncosabb volt, mint most.

Nem hiúságból

Mindenesetre Az elnök emberei és a Halottnak a csók tükörsima homlokú sztárja, Kristin Chenoweth semmi kivetnivalót nem lát abban, hogy beszéljen a botoxinjekcióiról - bár állítása szerint meglehetősen különös indokból folyamodik rendszeresen az idegméreghez. Merthogy esze ágában sem lenne beadatni magának csak azért, hogy évtizedekkel fiatalabbnak nézzen ki. Neki orvosi céllal van szüksége a botoxra, ezzel gyógyítják ugyanis makacs fejfájását!

- Az a helyzet, hogy borzalmas migréntől szenvedek. Egyszerűen nem bírom elviselni a vakut, ezért időről időre botoxot fecskendeznek a homlokomba. Eleinte nagyon ideges voltam emiatt, elvégre színész vagyok, akinek fontos, hogy mozgatni tudja az arcizmait. De be kellett látnom, botox nélkül képtelen lennék fellépni - mesélte.

A botox erre is jó

Persze dicséretes az ilyesfajta vallomás, és valóban, a botoxot használják többek között migrénes fejfájás ellen is. Ám egy kérdés mégiscsak felvetődik, amitől talán zavarba jönne a 41 éves - és teljességgel ránctalan homlokú - színésznő.

Hogy lehet az, hogy a Broadway egykori sztárjának öt évvel ezelőtt még nem volt szüksége botoxra? A 2005-ös kampányfotókon, melyek az Apple Tree előadáshoz készültek, még természetes módon redőződött a homloka. Vagy ez amolyan hirtelen jött migrén, és csakis az idegméregre reagál?

Azt pedig csak halkan jegyzi meg a sokat hallott ember, hogy bizony létezik egy olyan szuper találmány, amiben elviselhetőbb az állandó vakuvillogás: a napszemüveg.

Talán valamelyik rajongója küldhetne neki, hogy ne kelljen állandó lelkiismeret-furdalással küzdenie az injekciók miatt.
Ezt is szeretjük