Botrány! Mások szeme láttára drogozik az MTV fiatal sztárja
Kristin Cavallari valóságshowsztár állítólag nagyon mélyre süllyedt a drogfüggőség mocsarában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Továbbgyűrűzik Kristin Cavallari állítólagos drogbotránya, a US Weekly ugyanis megint arról számolt be, hogy a The Hills című valóságshow 23 éves sztárján aggasztóan elhatalmasodott a kábítószer-függőség.

Néhány hete mi is megírtuk, hogy a közkedvelt bulvárlap értesülései szerint Cavallari a Super Bowl egyik rendezvényén szemrebbenés nélkül könyörgött vadidegeneknek kokainért. Ám ezúttal egy szemtanú is megerősítette, hogy a valóságshow-sztár kokaint szippant.

Önpuszítás felsőfokon

A legújabb beszámoló szerint az MTV ismert celebmacája április folyamán a Coachella nevű zenei fesztiválon, egy átmulatott éjszaka végén a 37 éves Jason Statham és mások társaságában száguldozott egy golfautóval.

- A rendőrök lekapcsolták, majd felszólították őket, hogy térjenek haza. A fesztivál ideje alatt Kristin Cavallari megállás nélkül ivott és bulizott, és azt is láttam, amint egy csík kokaint szippantott fel - osztotta meg emlékeit a lappal a sztár egyik ismerőse.

Piócák veszik körül

Egy másik, magát megnevezni nem kívánó forrás is aggodalmának adott hangot, amikor azt nyilatkozta a US Weeklynek, hogy véleménye szerint Cavallarit beszippantotta Hollywood romlott világa, arról nem is beszélve, hogy piócák veszik körül.

A hírhedt celebhölgy természetesen tagadja a vádakat, és egyszerűen őrültségnek nevezi a szóbeszédet, amelyet a The Hills más szereplői is - például Audrina Patridge - terjesztenek róla.

- Amikor kiderült, hogy ezek a lányok azzal vádolnak, hogy drogozom, egyszerűen nevetni kezdtem.

Vizeletből kimutatható drogok

A DrogKontrol 10 teszt egy egyszerű egylépéses otthoni gyorsteszt, mely 10 fajta drog gyors, kvalitatív kimutatására alkalmas.

Még több információt itt találsz.

Promóció

Ez a fajta vádaskodás a részükről teljes őrültség, nem tudok mást mondani - védekezett Cavallari, amikor Marc Malin az E! Online-tól rákérdezett nála a dologra.
Ezt is szeretjük