Pedig csak 10 hónapja szült! Még sosem volt ennyire dögös Kristen Bell
Friss képek!
A Critics' Choice Awardson tarolt szépségével Kristen Bell.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Veronica Mars sorozat sztárja, Kristen Bell csak tíz hónapja, 2013. március 29-én adott életet gyermekének, de már most is kirobbanó formában van. A 34 éves színésznő csütörtök este a Critics' Choice Movie Awardson vett részt Santa Monicában. Általában nem festi magát erősen még a vörös szőnyeges eseményekre sem, most viszont feketével hangsúlyozta ki a szemét.

A Már megint te sztárja egyébként nemcsak gyermeke miatt nem tudja kipihenni magát, de még most is rengeteget dolgozik. Március 14-én kerül a mozikba a Veronica Mars film az Egyesül Államokban, amely méltó befejezése lesz a sorozatnak. A film érdekessége, hogy a sorozatot gyártó CW csatorna nem akart mozit is belőle, ezért a rajongók gyűjtöttek össze 5,7 millió dollárt a Kickstarter-kampány során, hogy Kristen Bellék forgatni tudjanak.

A kritikusok díjának átadóján részt vett Jessica Chastain, Amy Adams és Juliette Lewis is többek között, akik a szivárvány minden színében ragyogtak. Nézd meg, milyen ruhákban jelentek meg kedvenceid!

A legdögösebb sztárok

A Golden Globe-gálán is igyekezett mindenki kitenni magáért, hiszen az Oscar előszobájának is hívják a díjat. Nézd meg, a legnagyobb hírességek miben jelentek meg!

Ezt is szeretjük