Kitálalt a szerető: a gyönyörű színésznőt egy sztriptíztáncossal csalta a férje
Kristen Bell és Dax Shepard házassága mégsem olyan idilli, amilyennek tűnik.

kristen-bell-dax-shepard-megcsalas-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kristen Bell a Veronica Mars sorozatból, a Rossz anyák című filmből, hangja pedig a Jégvarázs című meséből lehet ismerős, hiszen Anna hercegnőt ő szólaltatja meg. A gyönyörű színésznő 2007-ben ismerkedett meg jelenlegi férjével, Dax Sheparddel, akivel 2013 óta él boldog házasságban. Már két gyermeke is született a színésztől: az ötéves Lincoln és a hároméves Delta.

Shepard vele csalta a feleségét

Kiderült azonban, hogy mégsem olyan álompár ők, amilyennek tűnnek, a sztárt ugyanis megcsalta Shepard még a kapcsolatuk kezdetén, méghozzá nem is akárkivel. A kevésbé sikeres vígjátékszínész Julie Andrews unokájával, Kayti Edwards sztriptíztáncos-modellel lépett félre. Edwards most úgy döntött, kitálal, ugyanis nem szeretné, ha téves információk keringenének róla az interneten.

- Dax és én 2005-ben ismertük meg egymást. Elsőre megkedveltem, mert nagyon vicces és lökött volt, mindig meg tudott nevettetni. Nem olyan volt, mint a nagyképű hollywoodi sztárok. Akkor gabalyodtunk először egymásba, de csak futó románc volt, mert Hawaiira költöztem.

2009-ben, mikor visszaköltöztem, ismét egymásba botlottunk egy hollywoodi partin. Örültünk a viszontlátásnak, egész este beszélgettünk, elég sokat ittunk, és persze egymásnak estünk. Volt egy fotófülke is, ahol csináltunk pár képet, amiken épp vadul csókolóztunk. "Folytassuk ott, ahol abbahagytuk" - kérlelt.

A buli után felmentünk egy barátom lakására, és egész éjjel szeretkeztünk. Fogalmam sem volt róla, hogy már két éve van barátnője, egy szóval sem említette, gondolom kicsit sem érdekelte a dolog. Reggel elment, utána csak pár sms-t váltottunk. Fél évvel később jöttem rá, hogy foglalt volt, és kivel is jár együtt. Nem igazán követem a hollywoodi pletykalapokat, szóval fogalmam sem volt róla, hogy ilyen komoly volt a dolog kettejük között.

Mikor megláttam a fotófülképben készült képünket az interneten, akkor döntöttem úgy, hogy kitálalok az egészről - nem szeretem, ha más mondja el a történetemet. Nem akarok semmit Daxtől, nem sodrom veszélybe a házasságát, gyerekeik vannak, nekem is van férjem, csak tisztázni akartam, mi is történt köztünk valójában - nyilatkozta a Daily Mailnek.

Ezt is szeretjük