Kim Kardashian anyja irtó dögös - A 63 éves Kris Jenner évtizedeket is letagadhat
Kris Jenner, a család mamagere egy igazi stíluskirálynő.

kim-kardashian-anyja-kris-jenner-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kim Kardashiant a világ egyik legszebb nőjének tartják, nem is véletlenül. A valóságshow-sztár volt az, aki divatba hozta a nagy popót, így az elmúlt években minden lány arra gyúr, hogy méretes hátsója, nagy mellei, ezzel szemben darázsdereka legyen.

Ilyen gyönyörű Kim anyja, Kris Jenner

A család minden nőtagja igazán gyönyörű, amit nemcsak a jó géneknek, hanem a plasztikai műtéteknek is köszönhetnek. Sokak szerint már túlzásba is estek a beavatkozásokkal, viszont el kell ismerni, nagyon jól néznek ki. Kim, Kourtney, Khloé, Kendall és Kylie is címlapok ezrein pózolt már, ahogy az édesanyjuk, Kris Jenner, a család mamagere, a rendkívül intelligens és a lehetőségeket rendkívül jól kihasználó nő a Kardashian-birodalom mögött.

Kris már 63 éves, hat gyermek édesanyja, és tíz unoka büszke nagymamája, azonban simán negyvenesnek néznénk a fotói láttán, olyan szép nő még mindig. Persze rajta is sokat dob a plasztika, hiszen rengeteg beavatkozást végeztek már az arcán, sőt, rendszeresen botoxoltat, hogy fenntartsa a fiatalos külsejét.

25 évvel fiatalabb kedvese, a mindössze 38 éves Corey Gamble is formában tartja, ugyanis célja, hogy a párja sokáig vonzónak találja. Corey-val azután jött össze, hogy elvált férjétől, az egykori sztársportoló Bruce Jennertől 2014-ben. A pletykák szerint azért adta be a válókeresetet, mert megtudta, hogy férje inkább nőként szeretné leélni az életét, amit 2015-ben meg is valósított: teljesen átoperáltatta magát, és Caitlyn Jenner néven folytatta tovább a mindennapjait.

Krisnek is volt kitől örökölnie a szépségét, hiszen az édesanyja, Mary Jo, azaz becenevén MJ, akit többször láthattunk a Keeping Up With The Kardashians című sorozatban, szintén gyönyörű nő. Készült egy fotó, amin Kris Kimmel és az anyukájával pózol, és a három nő mindegyike lehengerlően néz ki a képen, holott MJ júliusban ünnepelhette a 85. születésnapját. Róla sem mondanánk meg!

Ilyenek voltak a plasztikai műtétek előtt

Kim Kardashian sem volt mindig bombanő - nézd meg, hogy néztek ki ő és lánytestvérei a plasztika előtt!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük