Szebb, mint Hürrem! A Szulejmán rajongói már most imádják az új szultánát
Új sorozatot indított a TV2, A szultána címmel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Szulejmán című sorozat rajongói örömmámorban úszhatnak, ugyanis új szériával bővül a TV2 kínálata, ami Kösem szultána izgalmas életéről szól majd. A szultána premier epizódja újra képernyőre kerül a Sztárban Sztár adása után, a történet folytatását pedig szeptember 19-től minden hétköznap este követhetik a nézők a TV2 műsorán.

A török történelem egyik legnagyobb női vezetőjéről, Kösem szultánáról indult sorozat első epizódját újra láthatják a nézők. A premier epizód szeptember 18-án a Sztárban Sztár adása után kerül képernyőre. A látványos széria az I. Szulejmán szultán utáni időkbe viszi el a nézőt, bemutatva Kösem szultána életét, aki Hürrem szultána mellett az egyik legnagyobb női vezető volt az Oszmán Birodalom történetében.

A török sikerszéria folytatására pedig nem kell egy újabb hetet várni, szeptember 19-től minden hétköznap este 20:40-től kerül képernyőre a TV2 vadonatúj sorozata. A Star Academy napi összefoglalója így hétköznap esténként A szultána után, 21:50-kor kezdődik majd.

A Szulejmán női sztárjai a való életben

A rajongók odavannak a Szulejmánért, azonban a Hürremet és a többi női szereplőt megszemélyesítő török sztárokról a legtöbben nem sokat tudnak, így például azt sem, hogy néznek ki civilben, korabeli smink és ruhák nélkül. Mi most megmutatjuk!

Ezt is szeretjük