Szürke öregasszonnyá vénült az érzéki színésznő
A korábban buja szépséget láthatóan nagyon megviselték az eltelt évek, így nem csoda, ha alig emlékeztet korábbi önmagára.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kathleen Dee-Anne Stark, vagy ahogy jobban ismert, Koo Stark felett bizony kíméletlenül eljárt az idő.

Seszínű haja, hollófekete ruhája és megfáradt arckifejezése egyaránt azt közvetítik, hogy az 53 éves asszony nagyot csalódott az életben, és már semmi örömét nem leli benne.

Pedig egykor rajongtak érte a férfiak, még egy igazi herceget is beszerzett magának! A nyolcvanas években ugyanis András herceg udvarolt neki, sőt, már a menyegző is szóba került.

Hercegné lehetett volna

A buja hölgyike éppen azt felejtette el megemlíteni nemes lovagjának, hogy 1976-ban az Emily című szoftpornóban erotikus zuhany alatti akciót hajt végre egy másik szereplőnővel.

Így hát a herceg – valószínűleg részben a brit királyi udvar nyomására - gyorsan ejtette a modellt, és viharos gyorsasággal házasságra lépett Sarah Fergusonnel.

Stark is életmódot váltott: elhagyta a szexis fehérneműket, a puccos partikat és a pózolást, helyettük inkább átnyergelt a fotózásra, és fényképésszé képezte ki magát az idők során.

2002-ben emlőrákot diagnosztizáltak nála, melynek eredményeképpen mindkét mellét el kellett távolítani, és kemoterápiás kezelésben is részesítették.

Hogy ez más nőkkel ne fordulhasson elő, egy évvel a műtét után alapítványt hozott létre, mellyel a rákszűrés fontosságára kívánja felhívni a figyelmet.

Bár azóta csendesen éli mindennapjait, tavaly szeptemberben ismét a brit lapok címlapjára került, mivel arról érkeztek hírek, hogy kilakoltatták, és csak a nyugat-londoni hoteltulajdonosok jóindulatán múlt, hogy nem került utcára.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Nem véletlen, hogy a meggyötört sztárt manapság ritkán lehet  lencsevégre kapni, hiszen a kutyáján kívül nincs más vigasza az életben.

Ezt is szeretjük