A Kojak sztárjának gyönyörű a lánya - Ariana Savalas után csak úgy döglenek a pasik
Telly Savalas legkisebb lánya már 31 éves.

telly-savalas-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ki ne emlékezne Kojak megformálójára, Telly Savalas-ra? A görög származású színész három alkalommal nősült meg, és hat gyermeke született. Christina 1950-ben, Penelope 1961-ben, Candace 1963-ban, Nicholas pedig 1973-ban jött világra. 1984-ben vette el Julie Hovlandet, aki két gyermeknek adott életet a nyolcvanas évek folyamán: Christianből és Arianából is színész-énekes lett. Legkisebb lánya idén ünnepelte 31. születésnapját.

Ariana Savalas dögös nő lett

Ariana Savalas a jazz és a blues műfajt képviseli, de sűrűn fellép burlesque előadásokon is. Elsősorban Amerikában lép fel, legutóbb The Ménage a Tour! című műsorával járta az Egyesült Államokat, megfordult New Yorkban, Chicagóban, Los Angeles-ben és Las Vegas-ban is. A legendás színész lánya gyönyörű nő lett, biztosan nagy a férfi rajongóinak száma. Instagram-oldalára feltöltött fotói alá rendszeresen érkeznek a pozitív kommentek: "úristen, milyen gyönyörű vagy", "túl szép vagy a világ számára".

ariana-savalas

Mivel Telly Savalas lánya, a legtöbb riporter felteszi neki a nagy kérdést, mégis milyen volt egy híres ember lányaként felnőni.

- Nincsenek emlékeim arról, milyen lehetett egy híresség lányaként felnőni. Csak azt tudom, milyen volt a papával felnőni. Persze, ott voltunk a filmforgatásokon, de attól függetlenül ő továbbra is a papa maradt. Sosem ismertem Telly Savalas-t, a hírességet, csak a papát. Szép életünk volt - nyilatkozta a The Washington Times-nak néhány évvel ezelőtt.

Ariana csupán hétéves volt, amikor édesapja elhunyt rákban. Telly Savalas pont a 72. születésnapja után egy nappal hunyta le örökre a szemeit.

Stallone lánya is gyönyörű

A marcona arcú Sylvester Stallone lánya is igazi szépség - nézd meg Sophia fotóit!

Ezt is szeretjük