Smink nélkül nem nagy szám a sebes térdű Heidi Klum
A híres szupermodell milliókat keres testével, bár most erőteljes retusálásra lenne szüksége.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Heidi Klumot annak idején 25 ezer jelentkező közül választották ki 1992-ben egy német modellversenyen, minek következtében rögtön egy 300 ezer dolláros – mintegy 60 millió forint - szerződést ajánlottak a szerencsés leányzónak.


Azóta a szépség szinte az összes menő divatmagazin címlapján pózolt már, de az átütő sikert a Sports Illustrated dögös fotói hozták meg számára.

Ezenfelül számtalan márkának volt az arca, a McDonald’s-tól a H&M-ig, valamint több sorozatban, mint például a Szex és New York, is felbukkant.

Modell-megbízásainak és egyéb vállalkozásának köszönhetően Klumot idén a rangos Forbes magazin a második helyre tette a 15 legjobban kereső szupermodell listáján, a tavalyi évben befolyt 14 millió dolláros bevételével.

Modell és anyuka

Szakmájának köszönhette, hogy 2005-ben összejött a fekete énekessel, a nemrég nálunk is fellépett Seallel, akivel azóta is együtt nevelgetik gyermekeiket.

A négyéves Leni még előző kapcsolatából született, mellette pedig a hároméves Henry és Johan gondoskodnak arról, hogy szüleik egy cseppet se unatkozzanak.

Talán éppen a velük való kúszás-mászásnak köszönhető, hogy a legutóbbi fotókon csúnya sebhelyek látszanak a smink nélkül szinte felismerhetetlenül átlagos kinézetű modell térdén.

Mindenesetre a 35 éves sztár láthatólag nem is próbálta takargatni a rút testrészt, csupán egy fekete pólót húzott bikinijére, amikor a Los Angeles-i Coldwater Canyon Parkban múlatta az időt a porontyokkal.Úgy tűnik, Klum lábaira rájár a rúd mostanság: a múlt hónapban megrendezett Emmy-díjkiosztón partnere egy ügyetlen mozdulat következtében elejtette, és a szőkeség a padlóra zuhant – később pedig ország-világ elé tárta a combját borító kékeslila zúzódásokat.
Ezt is szeretjük