Pucérkodni szeretne Heidi Klum
Férjének sincs ellenére a dolog
A szókimondásáról híres német topmodell tabuk nélkül vallott vágyairól.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Klum Ellen DeGeneres híres beszélgetőshow-jában lepte meg a közönséget merész kijelentésével:

- Tudta, hogy Christina Aguilera meztelen vasárnapokat tart az otthonában? – kérdezte a műsorvezetőt. - Nem? Nagy kedvem lenne utánozni őt. Seal és Heidi Meztelen Vasárnapja – akár egy show címe is lehetne, nem? Egy nap az ágyban, ruha nélkül.

Azt, hogy a pár mit tervezne a vasárnapi „lustálkodás” közben, megvilágítja az énekes-férj, Seal egy félmondata:

- Amióta ismerem Heidit, még sosem volt ilyen hosszan „nem kismama”. Remekül néz ki, és nagyon jól megvagyunk – mondta a soulénekes.

Elbűvölte Seal teste

A szókimondásáról ismert Klum korábban Oprah Winfrey műsorában élénk színekkel ecsetelte férjével való megismerkedésének pillanatát is:

- New Yorkban láttam először egy szálloda halljában – kezdte a történetet. Épp a konditeremből jött, és mindössze egy kis feszülős kerékpárosnadrág volt rajta. Leesett az állam. Gyakorlatilag mindent láttam. Ez aztán a férfi! – gondoltam magamban.

Seal arról beszélt Oprah-nak, hogy miként tudják megőrizni házasságukban a szenvedélyt:
- Az első buktató általában az első gyerek. Megszületik, azonnal a középpontba kerül, és mindent alárendelnek a szülők – nem csoda, hisz egy kisbabánál kevés csodásabb létezik. Mégis, figyelni kell a párkapcsolatra közben. Tudatnunk kell a kedvesünkkel, hogy mindig ő marad az első az életünkben.

A pár 2005-ben egy mexikói tengerparton mondta ki a boldogító igent. Még abban az évben fiuk született, és a rá következő évben jött az újabb gyermekáldás.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A legendás lábú szupermodellnek Seal előtti partnerétől, Flavio Briatorétól 2004-ben született lánya.

Ezt is szeretjük