Diana hercegnő 28 éves unokahúga 60 éves milliárdossal jár - Először fotózták le őket együtt
Kitty Spencer új párja, Michael Lewis még az apjánál is idősebb.

kitty-spencer-idos-parja-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Diana hercegnő gyönyörű unokahúga, Kitty Spencer az egész világot elbűvölte, még Harry és Meghan esküvőjén is csak róla beszélt mindenki. A szőke szépséget hamar felkapta a modellvilág, ami nem csoda, hiszen nagyon emlékeztet az elhunyt szívek hercegnőjére.

Ő Kitty Spencer új párja

Kitty bármelyik férfit megkaphatná, éppen ezért olyan meglepő, kire esett a választása. A Spencer család legszebb virága az iparmágnás Michael Lewis-szal jár együtt, aki idén ünnepelhette hatvanadik születésnapját - ezzel 32 évet ver rá a fiatal előkelőségre. Hat évvel idősebb Kitty édesapjánál, Charles Spencernél, Michael Lewis három gyermeke pedig mind a harmincas éveikben járnak - így idősebbek, mint a modell.

A párt egy manhattani hotel előtt kapták le, ahonnan együtt távoztak - habár próbálták azt a látszatot kelteni, hogy csupán véletlenül vannak egy időben ugyanazon a helyen. Egy járókelő ezt mondta róluk a The Mail on Sunday-nek:

- Láttam őket együtt a hotel ajtajában. Michael az ajtóban állt, Kitty néhány lépéssel hátrébb. Amikor megjelent a taxi, együtt ültek be az autóba, és gyorsan távoztak - állítja a magazin szemtanúja.

 A nyílra kattintva tovább lapozhatsz, hogy megnézd Kitty kedvesét!

Ebben a hotelben tartották Meghan hercegné fényűző babaváró buliját is februárban, ahol egyetlen éjszaka 50 ezer fontba, azaz 18,7 millió forintba kerül. Persze Michael Lewis könnyedén megengedheti magának a The Mark luxusát, ugyanis a férfi vagyonát 80 millió fontra taksálják. Lewis maga is hoteltulajdonos, övé a Central London, ahol már többször is lekapták Miss Spencert.

Kitty Spencertől nem áll távol, hogy nála idősebb férfiakkal kezdjen viszonyt, korábban már volt erre példa a 48 éves Niccolo Barattieri di San Pietróval, aki éppen két évtizeddel volt idősebb a modellnél. A kapcsolat négy évig tartott, a férfi egy nála is idősebb nőért, a színésznő Liz Hurley-ért hagyta el őt.

Képeken Kitty Spencer merész ruhái

Szerencsére Kitty Spencerre nem vonatkoznak a királyi család protokollszabályai - ilyen merész ruhákban is láthattuk.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük