Charlotte hercegnő Diana unokahúgának kiköpött mása - Így hasonlítanak egymásra
Diana hercegnő unokahúga, Kitty Spencer olyan fotót posztolt, amelyen Charlotte hercegnő kiköpött mása.

Charlotte-hercegnő-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné és Vilmos herceg gyermekeit a világ legszebb arcú csöppségeinek tartják számon, de Charlotte még közülük is kiemelkedően bájos és gyönyörű kislány. Bár jócskán örökölt édesanyja szépségéből, most mégis meghökkentőbb hasonlóságot fedeztek fel a rajongók egy sokkal távolabbi rokonával. Méghozzá maga Diana hercegnő unokahúgával, Kitty Spencerrel. 

Kitty Spencer kislányként tiszta Charlotte volt

Kitty Spencer egyre nagyobb figyelmet kap a sajtóban, hiszen modellként is kezd befutni. Legutóbb a Harper’s Bazaar címlapján tündökölt, de olyan világmárkák kifutóján is végiglejtett már, mint a Dolce and Gabbana, illetve a Bulgari legutóbbi kampányában is feltűnt. Így már nemcsak a királyi család kedvelői, hanem a divatrajongók is követik minden lépését. A gyönyörű szőkeség szenvedélye a lovaglás. Nemrégiben egy kisgyermekkori képpel örvendeztette meg a követőit, amin az első aranykupájával a kezében, lóháton látható. 

A képtől már önmagában is elolvadtak, de a szemfüles rajongók egyből kiszúrták, hogy valahonnan ismerősek a kis Kitty vonásai. Az előkelőség szinte teljesen úgy néz ki a fotón, mint a most négyéves Charlotte hercegnő. 

Charlotte
Fotó: Karwai Tang / Getty Images Hungary

Bár nem szoros a rokoni szál, a hasonlóság tényleg elképesztő. Úgy néznek ki, mint két tojás. Ha ez a későbbiekben is megmarad, teljes bizonyossággal kijelenthetjük, Charlotte hercegnő nyert a genetikai lottón, hiszen szülei is nagyon helyesek, ráadásul nagymamája, Diana hihetetlen szépséggel rendelkezett.

Még több fotó a királyi család gyerkőceiről

Képes összeállításunkban további cuki fotókat találhatsz a brit királyi család csemetéiről.

Ezt is szeretjük