Kiderült, Kirstie Alley-nek viszonya volt John Travoltával - Össze is akart vele házasodni
Kirstie Alley a mai napig szerelmes John Travoltába.

kirstie-alley-és-john-travolta-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kirstie Alley és John Travolta több alkalommal is dolgoztak együtt, első közös filmjük, a Nicsak, ki beszél! című vígjáték 1989-ben jelent meg. A film még két folytatást kapott, a második rész 1990-ben, a harmadik pedig 1993-ban került a mozikba. A két sztár egy szerelmespárt alakított az alkotásokban, így több romantikus jelenetet is fel kellett venniük. A képernyőn annyira jó volt kettőjük között a kémia, hogy sokan úgy gondolták, kiváló párost alkotna a való életben is a két színész. Nem is véletlen, miért láttak egyesek sokkal többet bele a két sztár kapcsolatába - a 67 éves színésznő bevallotta, Travoltát tartja élete legnagyobb szerelmének.

Még most is szerelmes belé

Az egykor nagy népszerűségnek örvendő színésznő a Celebrity Big Brother című valóságshowban vallotta be, hogy John Travoltával nagyon szoros volt a kapcsolata, még csókolóztak is egymással, annak ellenére, hogy mind a ketten házasok voltak. Bár bevallása szerint a szerelmi viszonyuk sosem tudott teljesen beteljesedni.

kirstie-alley-és-john-travolta

- Majdnem elmenekültem, és összeházasodtam Johnnal. Szerettem őt, és még most is szerelmes vagyok belé. Ha akkor nem lettem volna férjnél, simán összeházasodtam volna vele - vallotta be a színésznő.

Nem csak Travolta volt az egyetlen kollégája, aki iránt gyengéd érzelmeket táplált. Patrick Swayze is nagy szerelme volt, vele is csattantak el csókok a színfalak mögött.

- Amikor filmezel, nagyon egyszerű a férfi partneredbe beleszeretni. Együtt forgattuk Swayze-vel az Észak és Dél című sorozatot egy éven át. Ennyi idő alatt nagyon nehéz a kísértésnek nemet mondani - magyarázta.

Ezt is szeretjük