Iszonyú dögös a hosszú combú teniszcsillag, Maria Kirilenko
Alig múlt 20 éves, de máris a legnevesebb divattervezőkkel dolgozik együtt az ifjú tehetség.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A női világranglistán 22., a Vogue hasábjain pózol és Stella McCartney kreációit népszerűsíti – az orosz Maria Kirilenko fiatal kora ellenére mind a tenisz, mind a divat világának egyik legfényesebben ragyogó, új csillaga.

A szőke szirén profi modell

Anna Kournikova és Maria Sharapova óta tudjuk, nincs semmi, ami úgy felélénkítené az érdeklődést a teniszversenyek iránt, mint néhány, falatnyi szoknyában szökdécselő, szexi, szőke – és többnyire orosz származású – labdazsonglőr ifjú hölgy.

Kate Mosst megszégyenítően pózol

Maria Kirilenko azonban jóval több, mint egy újabb csinos pofijú és formás fenekű, lófarkas tinisztár. A fiatal tehetséget divatkörökben máris a következő Kate Mossként vagy Naomi Campbell méltó utódjaként emlegetik.

Stella McCartney felfelé ívelő sportkarrierje kezdetén szúrta ki magának a karcsú szépséget, aki mint mondta, a világhíres divattervező sportkollekciójának múzsája volt. Maria utánozhatatlan stílusérzéke és finom vonalai szemernyi kétséget sem hagytak affelől, hogy csakis ő lehet a divatház jegyezte Adidas kollekció új arca.

A sztár 2006 óta kizárólag a McCartney-féle sportosan szexi Adidas ruhákban és cipőkben lép pályára, az együttműködés pedig – az eladási statisztikákat nézve – óriási sikernek bizonyult.

Mariát nemcsak csodás alakja és bájos arca miatt kedvelik a divatszakmában. Méltatói szerint mozgása természetéből fakadóan olyan kecses, hogy Milánó, Párizs és New York kifutóin egyaránt megállná a helyét, ráadásul szupermodelleket megszégyenítő profizmussal pózol a kamerák előtt.

A divat csillogó világában aratott sikerei ellenére a sportolónő hangoztatja, hogy számára továbbra is a tenisz az első.

Mint mondta, nem kíván a teniszütőt tűsarkúra cserélő Anna Kournikova nyomdokaiba lépni, az ő ambíciói nem merülnek ki abban, hogy egy legyen a szőke széplányok seregében.

Ezt is szeretjük