Diana hercegnő álomszép volt Chanelben - Őt is Karl Lagerfeld öltöztette

Alkalmak, amikor a királyi család nőtagjai Chanelbe bújtak.

kiralyi-csalad-tagjai-lagerfeld-chanelben-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Eltávozott a világ egyik legnagyobb divatmogulja, Karl Lagerfeld, aki csaknem három évtizeden át volt a Chanel kreatív igazgatója. A dizájner nemcsak a sztárok körében volt népszerű, hanem a királyi család tagjai között is, annak ellenére, hogy a szabad szájú ikon többüknek beszólt az évek során.

A királyi család tagjai Chanelben

Diana hercegnő is nagy kedvelője volt a márkának, amit még Coco Chanel alapított annak idején. Többször is láthattunk rajta Chanel-kreációkat, főként a kosztümszerű ruháikat szerette. Lagerfeld szívesen öltöztette a szívek hercegnőjét, ugyanis nagyon szépnek és bájosnak találta, azonban egy 2006-os interjúban butácskának nevezte.

Katalin hercegnét ezzel szemben nagyra értékeli: azt mondta róla, hogy ő a legmegfelelőbb lány Vilmos mellé, és imádja a hozzá hasonló, romantikus szépségeket, akiknek az alakja is tökéletes. Ennek fényében nem is meglepő, hogy a cambridge-i hercegné is jó néhányszor jelent meg a márka dizájnjaiban.

Összeállításunkban megnézheted, mikor viselték a királyi család nőtagjai Karl Lagerfeld Chanel-kreációit.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük