Felpuffadt Kim Vo szája a sok plasztikától

Torz és bizarr mosolyával ijesztően fest az egykori szépfiú Kim Vo, aki a hollywoodi hírességek fodrászaként tett szert hírnévre..

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kim Vo, az A-listás hollywoodi sztárok fodrásza úgy tűnik, hogy kedvet kapott a csillagoktól egy kis plasztikára, mert merőben új mosollyal láthatjuk. Szinte már-már szögletes szája arra enged következtetni, hogy talán kicsit megcsúszott a fecskendő a sebész kezében.

A szögletes mosoly

A vietnámi-francia származású Vo gyermekkorát a virágzó és divatteremtő Beverly Hillsben töltötte.

Majd elvégzett egy szakmai képzést a New York-i The Spotnál és csatlakozott az egyik legexkluzívabb szalonok egyikéhez, a Cristophe and Privé-hez.

Munkája során számos prominens személyiségnek nyújtott szolgáltatást, beleértve Bill és Hillary Clintont.

Hamarosan már a L' Oreal alkalmazta őt, mint mester festő és elutazott Európába, hogy mélyreható tanulmányokat folytasson a francia vágási technológiáról.

A sztárok is imádják munkáit

2000-ben megnyitotta a B2V nevű szalonját, amelyet nem kisebb sztárok látogatnak, mint Terri Hatcher, Goldie Hawn, Kate Hudson vagy Pamela Anderson.

A szépséggel kapcsolatos egyedi és újszerű elképzelései tették őt népszerűvé a hírességek körében is.

A legdurvább férfi sztárplasztikák

Nézegess képeket!

Elolvasom

Mára a hírességek fodrásza maga is hírességgé vált. Több száz cikk jelent meg róla különböző magazinokban, szerepelt számos televíziós show műsorban, mint például az Extreme Makeover az ABC-n vagy a Daily 10 és a Roots az E! csatornán.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Vo mostanra elérte, hogy milliók haj, szépség és stílustanácsadója legyen szerte a világon. A siker pedig anyagi elismeréssel is jár, hiszen megnyitotta kapuit a Mirage luxus szalon Las Vegasban és Beverly Hillsben is.

Ezt is szeretjük