Felpuffadt Kim Vo szája a sok plasztikától

Torz és bizarr mosolyával ijesztően fest az egykori szépfiú Kim Vo, aki a hollywoodi hírességek fodrászaként tett szert hírnévre..

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kim Vo, az A-listás hollywoodi sztárok fodrásza úgy tűnik, hogy kedvet kapott a csillagoktól egy kis plasztikára, mert merőben új mosollyal láthatjuk. Szinte már-már szögletes szája arra enged következtetni, hogy talán kicsit megcsúszott a fecskendő a sebész kezében.

A szögletes mosoly

A vietnámi-francia származású Vo gyermekkorát a virágzó és divatteremtő Beverly Hillsben töltötte.

Majd elvégzett egy szakmai képzést a New York-i The Spotnál és csatlakozott az egyik legexkluzívabb szalonok egyikéhez, a Cristophe and Privé-hez.

Munkája során számos prominens személyiségnek nyújtott szolgáltatást, beleértve Bill és Hillary Clintont.

Hamarosan már a L' Oreal alkalmazta őt, mint mester festő és elutazott Európába, hogy mélyreható tanulmányokat folytasson a francia vágási technológiáról.

A sztárok is imádják munkáit

2000-ben megnyitotta a B2V nevű szalonját, amelyet nem kisebb sztárok látogatnak, mint Terri Hatcher, Goldie Hawn, Kate Hudson vagy Pamela Anderson.

A szépséggel kapcsolatos egyedi és újszerű elképzelései tették őt népszerűvé a hírességek körében is.

Mára a hírességek fodrásza maga is hírességgé vált. Több száz cikk jelent meg róla különböző magazinokban, szerepelt számos televíziós show műsorban, mint például az Extreme Makeover az ABC-n vagy a Daily 10 és a Roots az E! csatornán.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Vo mostanra elérte, hogy milliók haj, szépség és stílustanácsadója legyen szerte a világon. A siker pedig anyagi elismeréssel is jár, hiszen megnyitotta kapuit a Mirage luxus szalon Las Vegasban és Beverly Hillsben is.

Ezt is szeretjük