Fotók: ebben a ruhában Kim Kardashian dekoltázsát bámulta mindenki! Így ment a gálára férjével
Kim Kardashian a Time100 gálán.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Time magazin nemrégiben közzétette a 100 legbefolyásosabb ember a világon idei listáját, melyen egyebek közt olyan hírességek szerepelnek, mint Reese Witherspoon, Bradley Cooper, Emma Watson, Taylor Swift, Julianne Moore, Martha Stewart, no, és Kim Kardashian, valamint férje, Kanye West.

Szerda este nagyszabású gálát is csaptak a lista apropóján, amelyen természetesen sok, a listán szereplő sztár tiszteletét tette New Yorkban.

Bár mindenki igyekezett kitenni magáért, azért Kim Kardashian dekoltázsát nem nagyon lehetett felülmúlni a vörös szőnyegen.

Kanye West pedig hozta a pókerarcú fickó karakterét, akit még az sem zökkentett ki, hogy Amy Schumer női stand-up komikus az orra előtt esett hasra - persze mókából.

- Kim Kardashian egy médiajelenség. 29 millió követője van az Instagramon és 31 millió a Twitteren, a reality show-ja pedig rengeteg nézőt vonz a képernyők elé. Gyönyörű és egzotikus, valami egészen eltúlzott módon, karaktere energiát, szexualitást, drámát, eltökéltséget, szenvedélyességet és boldogságot sugároz - áradozott a 34 éves celebről egy másik Time-listás híresség, a főzési és életviteli tanácsadásból meggazdagodott üzletasszony, Martha Stewart.

Kanye West egyébként az est folyamán fel is lépett, néhány ismert dalán kívül új kislemezét is megismertette a jelenlévőkkel.

Kim Kardashian egy másik hírességet másol?

Nemrégiben furcsa vád érte az amerikai celebet: egy szerb énekesnő, bizonyos Jelena Karleusha azt állítja, Kim Kardashian róla koppintotta a stílusát, és már évek óta őt utánozza. Nézd meg a fotókat és döntsd el, igaza van-e!

Ezt is szeretjük