Kim Kardashian pocakján gyanúsan feszült a ruhája! Szerinted is babát vár?
Kim Kardashian a LACMA-gálán alig fért a ruhájába.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szombaton rendezték meg a LACMA-gálát, amelyre minden évben sor kerül a Los Angeles County Museum of Arts épületében. Ilyenkor természetesen senki sem a mintegy 120 ezer darabos művészeti kollekcióra kíváncsi, sokkal inkább a rendezvényen megjelenő hírességekre.

Idén sem volt ez másként, hiszen a sztárvilág krémje a tiszteletét tette a gálán, ahol egyébként Quentin Tarantino rendező munkásságát méltatták.

Előnytelen ruhát választott

Az idei gála egyik slágerszíne egyértelműen a sötétkék volt: Jennifer Lopez, Amy Adams és Kim Kardashian is ilyen színű ruhában pompázott.

Ám míg előbbiek a dekoltázsukkal és nőies alakjukat hangsúlyozó dresszükkel irányították magukra a figyelmet, addig Kim Kardashianról meglehetősen gyanús képek születtek.

Nem elég, hogy a 34 éves híresség láthatóan kényelmetlenül érezte magát szűk szaténruhájában, melynek combkivágása csak tovább rontott a helyzeten, de az estélyi hastájékon erősen domborodott, azt sugallva, mintha Kanye West felesége babát várna.

Nagyon szeretne már babát?

Ráadásul maga Kim Kardashian is hasonlóra célozgatott szeptember végi interjújában, amelyet a Hollywood Life magazinnak adott. Ott ugyanis az egygyermekes sztárt megkérdezték, milyen ruhákat viselt a terhessége idején, ő pedig a következőt mondta:

- Ugyanolyanokat hordtam, mint normálisan, csak egy számmal nagyobbat. De nem tudom, most is így lesz-e.

Természetesen egyelőre nem tudni, ez a jelen idejű most valóban jelen időt jelent-e, vagy csak a közeljövőre célzott a sztár, mindenesetre vannak, akik máris azt a következtetést vonták le, hogy nem véletlenül szaladt ez ki a száján.

Akárhogy is, vasárnap szintén lefotózták Kim Kardashiant és férjét - a celeb ezúttal egy szürke kötött ruhát viselt, és ebben sokkal kevésbé tűnt terhesnek, mint egy nappal előtte.

Nézd meg a LACMA gála sztárjait!

Kíváncsi vagy, ki mit viselt az eseményen? Kattints a képekért!

Ezt is szeretjük